Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Våra underbara grannar Kaj och Mimmi, som finns där för oss jämt. Mer omtänksamma människor får man leta efter, ni är helt enkelt bäst. Glöm aldrig det! Vi är så glada över att ha lärt känna er så väl. Varmaste kramar till er och era djur.

Mia, Tommy och Diezel

Den kvinnliga trafikförmannen som den 28/6 hämtade min kvarglömda plånbok som jag hade tappat på treans buss.

Ålandsresenären

Alexander på avd 27 allmänpsykiatriska vårdmottagningen i Gävle för all hjälp under min vistelse där samt för viljan att hjälpa mig att komma igång med fysträningen, även om jag hann flytta hem innan vi kom igång.

PA

Avd 27 på allmänpsykiatriska vårdmottagningen i Gävle för allt ni gav mig när jag behövde hjälp, särskilt till Sanna, Anna, Maggan samt sjuksystrarna Lotta och David och inte minst dr Robert. Jag glömmer er aldrig!

PA

Anna med personal på Rullsands Camping. Vilket omhändertagande vi fick. Vi hade det jättemysigt med alla dagbarnen i era fina stugor. Jag kommer igen.

Kicki med barngrupp från Sätra

Mina fotbollstränare i Hagaströms SK P03: Mia, Tomas och Mattias. Det har varit roliga träningar och matcher med er. Ni är superbra och jättesnälla.

Jesper N

Åke Olsson, Hudiksvall för hans insändare den 2 juli, med verkligheten inbakad i en kaka. Mycket bra skriven med fakta och allt.

Nina

Alla som hjälpte mig den 2/7, när vår firmabil började brinna. En extra blomma till killen på Ytterbom, som med snabb arbetsinsats släckte elden och till killen i kassan på Selga för hjälp och för lån av telefon och kaffe.

Sara, Centralbageriet

Lena och Birgit hos Blå Stjärnan för att ni gjorde mitt åttaårskalas så lyckat med ponnyridningen.

Nellie

Mer läsning

Annons