Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Till all personal på Högberggården som har tagit hand om Lukas Östlund under alla år. Ni gör ett fantastiskt arbete med ert engagemang och bidrag till hans utveckling.

Mamma Annelie och storebror Ludvig

Mina fröknar på Tallåsgården. Jag har lärt mig mycket och fått många vänner. Tack för en superduperbra avslutning i Bönan. Ni är bäst!

Kramar från Melina Persson med familj

Världens bästa pedagoger på Mårdvägens förskola för att ni har gjort mina förskoleår så innehållsrika och underbara. Nu tar jag klivet till skolan med allt ni gett mig i ryggsäcken.

Kram från Noel

Putte och Carina Larsson som planerade och arrangerade så att Åbyggeby klass 3 kunde åka på en toppenklassresa till Smörnäs och till övriga föräldrar som också ställde upp.

Blivande fyror

Margit Bojang som kom med gott kaffe och mackor till oss när vi slet med flytten.

Flyttkarlarna

Uffe som fikar på Nian för att han är en hederlig kille som följde med min bror till sjukhuset, när han blev misshandlad. Väntetiden på akuten blev många timmar och Uffe var med hela tiden. Tänk att det finns så omtänksamma människor, heder åt dem!

Bruttan

All underbar personal på Solhjulets förskola för den tid Tyra har varit hos er. Ni har gjort mycket roligt och vi har alltid känt oss trygga.

Tyra med familj

Goaste tjejerna Elina och Johanna på Make Up Store för hjälp med smink och råd och sminkkurserna med glitter.

Lill Maria

Staffans församling för allt gott ni gör för de boende, Måndagsgruppen, fina musikandakter och särskilt till er som underhöll på vår sommarfest och till Josef för den underbara musikresan. Nu ser vi fram mot kyrkbackskaféet.

Boende, närstående, Ung omsorg och personal på Sjätte Tvärgatan 26 Carema care

Mer läsning

Annons