Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Kerstin Bodell och Moa Källström på Studiefrämjandet i Gävle, som i midsommarveckan lät elva kinesiska högskolestudenter baka tunnbröd i hembygdsgården i Hedesunda. Ungdomarna njöt sedan av sitt nybakta bröd med messmör – och av en praktfull regnbåge över Hedesundafjärden. I Kina är luften sällan så ren att man kan se detta fenomen.

Barbro Sollbe

Lillemor och Tord för det trevliga midsommarfirande vi hade i er stuga, jättetrevligt som alltid.

Kramar från Tove och Janne

Personalen vid förskolan Ur och Skur Västbyggeby för ert engagerade arbete, år efter år i alla väder och med samma glädje. Vilken bra start ni ger barnen!

Gustavs och Albins farmor och farfar

Rillen för dansprogrammet och arrangörerna av det fina midsommarfirandet på Engesbergs friluftsområde. Vi var mer än 2 000 leende och dansglada soldyrkare som gjorde allt för att må bra. Solskens-Börje såg lycklig ut hela dan.

Råssan

Jurgen och killarna på Stadsbussarna som räddade alla barn som skulle delta i Limö sommarkollo.

Stolta örnledare

Kicki Forsling för att du bjöd hem oss så att vi åter fick träffas med god mat och trevligt umgänge i din vackra trädgård. Ett trevligt initiativ.

Per-Erik, Anne, Peter

Barbro och Sören i Gävle som visade mig vackra Hemlingby och hjälpte mig att återhämta mig efter ett intensivt läsår.

Rebecca

Pedagogerna på Förskolan Uppfinnaren. Vi är så glada att vår dotter fick en plats hos er och trivs så bra, ni gör ett fantastiskt jobb!

Stella-Ruth med familj

Personalen på Vinnersjö trädgård för de vackra blommorna vi fick till Ängslyckans äldreboende till midsommar. De gladde oss alla enormt mycket.

Ängslyckans boende samt personal

Mer läsning

Annons