Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Valbo Rotary med sponsorer samt Tom Widorson med personal för att ni gör vår Furuviksdag möjlig.

Tallbo särskola

Våra underbara pedagoger på Häcklige Förskola, lite extra till Girafferna och Elefanterna, för att ni finns och tar hand om oss på bästa sätt.

Viggo och Ville

Mina trevliga, gulliga och kreativa onsdagsvänner på Ankaret. Vi ses åter i september.

Frukostvärdinnan

Niclas Edorsson som fixat så att Galaxenbarnen i Forsbacka fått gå på boll med lek som avslutades med fint diplom och glass.

Alla nöjda barn

Personalen och barnen på Ängsullsgårdens förskola i Sätra för den trevliga och glada vårfesten i juni som vi fick delta i. Sång och dans av barnen, tipspromenad, korvgrillning och för att inte tala om alla dessa fina sagor och alster som barnen gjort. Det är något speciellt att få delta och vi uppskattar det verkligen.

Kram från Ellioths och Alfreds farmor och farfar

Staffansgårdens personal som skickat brev till chefer och politiker och förklarat hur verkligheten ser ut i förskolan i dag.

Arbetare

De som hjälpte till vid Nathalies student: Hasse Persson, Radio Gävleborg, Kenneth Swanström, Jerry och Ingela Bergman, Marianne Nordahl, Anitha Näsström.

Inger Sjöblom

Den snälla och godhjärtade ambulanssköterskan Karin L, som kom till mig i söndags när jag mådde dåligt. Du tog mig på allvar och fick mig lugn, och jag uppskattar verkligen allt du gjorde för mig.

Robban

Catalin Szombati och alla barn i trean på Ulvsäterskolan som bjöd på en helt fantastisk musikalföreställning. Alla sjörövare och pirater var superduktiga att sjunga och dansa. Bravo!

Publiken från Ulvsäterskolan

Mer läsning

Annons