Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Personalen på Norrskensgården, avdelning Månen, för alla fantastiska år vi har haft Emma och Alva hos er. Vi har stormtrivts och kommer att sakna er.

Rolf och Caroline Skoglund

Kommunala dagmammor som var på familjedaghemmens dag och till vår chef som ordnade underhållning och glass till alla barn.

Carola, Kim, Carina A och Ingrid Ek

Alla föräldrar och barn i klass 1a IUS Skeppet/Ludvigsbergsskolan som gjorde vårt läger i Jägarstugan så lyckat samt till familjen Wallner-Henriksson som ställde upp med buss.

Pernilla och Ulla-Lena

Matte Eriksson, Solviksvägen, Engesberg för all hjälp i samband med vår rust av stugan. Även till mor och far, som är de bästa grannar man kan ha.

Familjen Nordberg

Busschauffören på SGS-bussen som tog sig tid för fyra trötta seglare.

Tidigare tågvänner

numera landsvägsbusstrafikanter

Världens bästa Tommy Jonsson (BIF) en så pratglad, välmående person som du, borde de finnas fler av. Du kämpar, är glad, trevlig och ödmjuk. Vill bara tacka för att du har kämpat för Gävles stolthet.

Lotta Berggren (Läkeroltjejen )

Monia, Sanne, Barbro, Eva och Anna som ordnade den trevliga sommarfesten för all personal på Brynäs/Nynäs rektorsområde. Vilken kväll vi hade, fylld av god mat, skratt, show och musik.

Ledningsgruppen

De vittnen som hjälpte mig vid olyckan på E4 i höjd med Skarvberget måndagen den 11/6, till den hjälpsamma killen i bärgningsbilen och all annan personal på olycksplatsen.

Erika i den röda Peugeot 206

Alla underbara elever och föräldrar i årskurs 1 på Sörgärdets skola för solrosen och den fina gåvan till Rädda Barnen.

Kramar, Anna och Margareta

Agneta som upplåter sitt hem för oss och för en genomtrevlig eftermiddag med grillat och goda sallader och inspiration med kläder och smycken. Tack också till alla övriga medverkande.

Hantverkarkvinnorna

Stefan Hoffman på återvinningen för all hjälp. Tänk om alla var som du.

Forsbacka

Mer läsning

Annons