Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Dig, Ivan Jakobsson, Valbo, för att du kom till oss och berättade om din skoltid på 1930-40-talet. Intressant, lärorikt och synnerligen viktigt och värdefullt att få ta del av.

Klass 3 b Kosmos,Ludvigsbergsskolan, Valbo

genom Kerstin Brandt

Alla föräldrar och barn som gjorde att kvällen blev lyckad och mycket trevlig, till Eva och Madde som ställde upp för oss alla. Vi kommer att sakna dig Madde, lycka till med studierna.

Klassföräldrarna

All personal på avd. 5 A och 5 B på Forellplan som gjorde nationaldagen till en fin dag med pyntad samlingssal och god mat. Stort tack till Hans-Åke Johansson som spelade sommarsånger och psalmer på trumpet.

Anhöriga

Gävle Symfoniorkester för den spännande, roliga och vackra konserten på nationaldagen. Men en jättetistel till ansvariga som inte kunde se till att inledande stycket, hustonsättaren Mattias Lysells ”Freeze Frame”, fick någon som helst presentation. Verket skrevs till symfonikernas 100-årsjubileum i januari och det hade nog varit roligt för publiken att få veta.

Inflyttad Gävlebo

Gävle Symfoniorkester för den fina konserten på nationaldagen, bra spelat, inte minst i de nyskrivna verken av Lysell och Broström. Dock måste jag kritisera presentatören som varken presenterade eller ens nämnde vare sig Lysell, som är symfonikernas huskompositör eller Broström, som hade samma uppdrag tidigare. Lysells verk var dessutom skrivet till orkesterns 100-årsjubileum.

Per Jansson

Tom Widorson, Eva Jonsson och alla övriga hjälpsamma medarbetare på Furuviksparken för ett varmt mottagande, Mimmi med sin briljanta idé att hämta biljetterna i förskott samt alla företag, som sponsrade vår 16:e Furuviksdag den 4 juni för elever, lärare och assistenter från Gävle grundsärskolor. Årets bästa dag enligt eleverna och så tycker även vi rotarianer!

Gävle-Valbo Rotaryklubb

Mer läsning

Annons