Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Benny Åkerblom, Samuel och Marianne Nygren, mina snälla grannar på Manskörsvägen i Skutskär. Ni har alltid ställt upp och ställer upp då jag behöver hjälp med något, fast ni har en hel del omkring er själva.

Britt-Marie Andersson

All personal på Fleminggatans äldreboende som bakade så läckra kakor till den trevliga sammankomsten.

Ingegerd

Barn och pedagoger på Lilla och Stora Karla på Andersbergsskolan för den härliga föreställningen. Vilket enormt engagemang, man blir upprymd i hela kroppen. Ni är bäst.

Kram, Pärsson med syster

Den vänliga person som hittade mitt id-kort vid Gävle sjukhus och lämnade det till polisen.

Monika

Lärarna Margareta Elensky och Cilla Eriksson, som visade en grupp kinesiska och indiska studenter runt på Ulvsäterskolan i Gävle. Ungdomarna, vana vid skolklasser med 50-60 elever, häpnade över de nära relationerna mellan lärare och barn: ”Det är ju nästan som i en familj!”

Barbro Sollbe

Kerstin och Gunnar för att vi fick komma till Huseliiharen och lära oss segla med optimistjolle, till vår fröken Mathilda för att vi fick åka dit på skoltid. Det var så roligt, kan vi få komma dit en gång till? En extra blomma till mammorna och papporna som hämtade oss.

Kramar från klass 5B

Gudrun, Lisa och Anki samt alla andra dagisfröknar som tagit så väl hand om våra flickor under förskoletiden.

Matilda och Daniela

Barbro och Sonja som under flera år ordnat trevliga lunchträffar i Gävle med omnejd. Roligt för oss damer att ses, äta och umgås.

Polhemsdamerna

Graziella och de andra på Vikingaskolans matsal för bra och god mat denna termin samt härliga diskussioner om olika tillbehör, till exempel ketchup.

Gissa vem?

Vår husse Kents arbetskamrater på Vikingaskolan avd C för att han har fått styra sina lunchraster efter våra behov.

Kasper och Zigge

All personal på Kungstensskolan och Tallbo som genom åren har givit mig en lärorik utbildning. Vi har delat många roliga upplevelser som jag kommer att ha glädje av resten av livet. Ni är fantastiska och vi kommer att sakna er! Många kramar från

Matilda med familj

Reine på Kybacka älgpark, Rörberg för en fantastik dag med guidning bland alla djur.

Barn och personal från

Jordgubbens förskoleklass, Solängsskolan

Våra GD-GIF-mammor Tina, Lotta och Helena för att ni hjälpte oss inför och under tävlingen. Ni är bäst!

Barn och föräldrar klass 3A Ludvigsbergsskolan

Resenärena på X-tåget vid avgången 14.10 från Ljusdal den 1 juni, då jag föll i trappan vid en häftig inbromsning. Ni var så hjälpsamma och gulliga. En blomma även till ambulanspersonalen och personalen på Ljusdals sjukhus akutmottagningen.

Tågvärden

Tandläkare Ingvar Karlsson och tandsköterska Anneli. De är, förutom att vara skickliga yrkesmänniskor, även enormt duktiga i att behandla min tandläkarskräck.

Eva i Stråtjära

Sandvikens handikapps tränare i boccia, Ingemar Andersson och ledaren/coachen Agneta Österberg samt till Per Österberg som bland annat lugnt och säkert kör oss till de flesta tävlingarna. Ni är guld värda för oss spelare.

Aino

Pia och Kjell, Gittan och Ola för den trevliga cykelfesten. Nästa gång tror vi på sol.

Cykelgänget

Madde och Mia, privata dagmammor i Sätra, för att vi fick följa med på en superrolig och mysig dag till Skansen.

Sofie och Milan

Mer läsning

Annons