Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Den vänliga och hjälpsamma damen på Plantagen som fixade så att jag fick rabatten på mina sex röda dynor i fredags. Ett stort tack för hjälpsamheten. Nu vet jag hur man ska göra till nästa gång.

Lena

Renée på Coop Forum, Valbo, som tack för god service med reparation av mixer och vattenkokare.

Ewa BC

Håkan och Kalle, HRF Sandviken, för den trevliga resan till Hälsingland den 19 maj och till chauffören som svängde ner till Wijs Trädgård och visade oss tulpanfältet. Hoppas Lasse fått lämna sjukhuset efter olyckan.

Storvikarna

Tjejen som hjälpte mig och min dotter när hon ramlade i rulltrappan och jag körde på henne med vagnen på Waynes fredagen den 18 maj. Tack vare dig så fick hon bara ett litet märke i pannan.

Mamman med det dåliga samvetet

Linda och Stefan Hurtig i Skutskär, som i min panik, utan tvekan, hjälper mig hämta startmotor på skroten, byter den blixtsnabbt och släppte det ni hade, till och med hämtar min bil och tar hem den. Jag hoppas ni vet vilka änglar ni är, det kan man kalla god gärning.

Helene Eriksson

Personalen på Gävle Glasservice AB som ordnat så att jag fått nya rutor och rufflucka till min segelbåt Pearl.

Peter Amnell

Hedesundas scoutledare, för ert engagemang denna termin och en superuppskattad hajkavslutning på Ögården som blir ett minne för livet. Ni är guld värda.

Alla barn och föräldrar

Lisbeth och Lennart för kaffe och tårta vid våra städdagar.

Från oss på Ängskavlestigen

Den underbara ambulanspersonal som kom till mig så snabbt när jag hittade min Gunnar livlös i sängen. Ni var så omhändertagande och hänsynsfulla i min svåra stund. Tack även till mina grannar Ann-Sofie och Ralf som gjorde hjärt- och lungräddning på honom tills ambulansen kom, tack också till dr Forsman.

Marianne Kjerrman,

Gästrike-Hammarby

Alla som hjälpte mig med flytten inför månadsskiftet. Ingen nämnd ingen glömd.

Carola Gustavsson

Bästa Inga-Lill på mödravården, för hjälpen när det inte blev som det var tänkt.

Carola i Valbo

Sandvik och alla som på något sätt har gjort denna fantastiska jubileumsfest möjlig. Jag har aldrig och kommer förmodligen aldrig få uppleva något liknande igen. Allting var helt i världsklass, showen är oförglömlig, helt enastående bra. Jag är så otroligt nöjd och tacksam över att ha fått vara med på denna fest.

En mycket nöjd sandvikare

Jenny på City Gross fiskavdelning fredagen den 18/5. Alltid bra service, inte första gången. Bästa fiskaffären i stan.

JW

Hagaströmsskolans sjätteklassare och lärare Lisen för en fantastisk teaterföreställning. Hoppas Ni får en jättekul skolresa.

Jespers mormor och morfar

Våra kära vänner, Sture, som hjälpte oss med plattorna och Solveig och Ola, som körde ut jord och krattade. Nu är gräsmattan sådd och klar. Härligt med sådana vänner.

Anna och Leif

4-6:an på Trädgårdsskolan för ert fantastiska egna ”Lilla Aktuellt”. Vilka talanger. En särskild blomma till Eva Lönnblad som inspirerade och filmade och dessutom fick med ett inslag på ”riktiga” Lilla Aktuellt.

Gun

Sandvik, för den otroligt roliga och imponerande flygresan genom tiden som vi bjöds på på Göransson Arena. Maten, artisterna, historien, personalen, allt gjorde detta till en otroligt kväll.

Helena

Stina på Anetorn Bil för biljetterna till Cirkus Brazil Jack, det var jätteroligt att få gå på cirkus och få se alla clowner och djuren

August, Alfred, Nisse, Agnes och Lisa

Alla er som plockat skräp och gjort så fint efter vägarna. Tänk att det ska behöva skräpas ner så mycket så det ska behöva bli så många gula sopsäckar fulla med skräp.

Tack

Våra duktiga DJ:s Axel och Christer som förgyllde vår klassfest.

Cortina på Prolympia

Alla glada och trevliga buggare, gul kurs, söndagar, för den här terminen och för den goda presenten.

Lars och Karin

Christina och Börje på Er Revision i Gävle för fantastisk hjälp och empati ni i gett mig.

Marianne

Ungdomarna i Bergby skola, musiklärare Kent Lindström och alla andra som bidrog till en jättetrevlig eftermiddag. ”Låtkavalkadens” inteckningar gick till Barncancerfonden 10 000 kr.

Vi som var där

Magic of Dance som proffsigt, underhållande och framför allt med sin glädje och utstrålning roade oss alla. Så duktiga ni är. Ni är ett bevis på vad bra ledarskap kan leda fram till.

Tack

Alla mina nära och kära, som helhjärtat ställt upp för mig under min sjukdom, till er alla som hjälper mig efter olyckan, ingen nämnd och ingen glömd. Underbart att det finns goda människor. Ni är guld värda.

Astha Holm

Birgit och Roger Larsson i Bergby samt alla i PRO:s kökskommitté som ger så mycket av sin fritid för att ordna med kaffe, smörgås, lotteri och allt som tillhör månadsmötet.

Mötesbesökare genom M.W

Landskapsarkitekten Wiviann Ågren för att Esplanaden ska bevaras som park.

Christiene

Mina trevliga och ordningssamma grannar, Inga-Lill och Anders Holm-Hedlund.

Christiene

Vår körledare i Hamrånge PRO, Åke och musikanterna Sven och Tore för glada och trevliga torsdagsträffar.

En som tar sig ton

Den busschaufför som körde 41-an från Sandviken 8.30 den 6 maj till Gävle och hittade mitt tappade busskort.

Tacksam resenär

Doktor Niklas och sjuksköterskorna Elsa, Elisabeth och Petra på avdelning Öron, näsa, hals, Gävle sjukhus, ni visade stor proffsighet och värme samt ett fantastiskt omhändertagande.

En nöjd patient

Janne och Ratko på Vandrarhemmet Gamla Gefle för ert engagemang för oss när vi hade vår klassträff. Den italienska buffén var helt fantastisk.

Vi som tog realen 1959 i Edsbyn

genom Mona och Mait

Mer läsning

Annons