Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Kommunen, om de kan hålla vad de lovar angående ingen restaurang i Esplanaden. Bra idé med kafé eller restaurang på Rådhustorget så kommer det till glädje och nytta samt där finns möjlighet till eftermiddagssol också. Vackert att kunna se rakt genom vår innerstads oas från Rådhuset till Teatern.

Tack från en infödd Gävlebo

Er som hittade min mobil i Sätra runt niotiden och faktiskt tog er tiden att hitta hem till mig.

Tacksam tjej

Brf Dammens medlemmar. Vi har trivts som ordförande/vicevärd och kommer att sakna er och vill här tacka för visad uppskattning på årsstämman. Holmsunds Park nästa för oss.

Lennart och Åsa

Göran och Irene på Öster som bland annat ordnade med seniorträffar med god mat och dryck, samt all tid de lägger ner frivilligt till aktiviteter nere på Kanalen med mera.

Nöjd hyresgäst

Vår kyrkoherde Rickard Berggren för all omtanke du visar oss. Du finns alltid till när man behöver dig.

Pelle och Lotta på Bergsgatan

Min syjuntakompis Mona Wennberg som hjälpt mig ändra en väst till min Skottlandresa.

I.N

Isis fantastiska tjejer som hjälpte mig att få tag i den väst i rätt storlek, som jag drömt om. Och kunde köpa på annan ort.

Siri i västen

Grabbarna och tjejerna på Bygg Tec, ni har rustat våra badrum så bra, ljust och trevligt att komma in i Fältspatsvägen 1-35. Inga sura miner från er trots alla omändringar. En extra blomma till Pelle, även gräsmattan fick jord i bilspåren och labbplatser.

Nöjd hyresgäst

Mer läsning

Annons