Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Per-Erik Johansson, Swedbank, Bomhus, som alltid finns där för oss i alla sammanhang, frågor, problem, pensionsfundringeringar, icke fungerande bankomatkort, även när man befinner sig utomlands, hjälp vid deklaration och så vidare. Vi är trygga och tacksamma för allt stöd och hjälp. Per-Erik, var du än flyttar inom Swedbank så följer vi med.

Mycket nöjda kunder JAW

Karin Sallum och alla Edv-arbetare som varje månad gör i ordning med praktiskt arbete både till musikcafé på Forellplan och till andakter som församlingen har varannan vecka under året. Ni gör så fint med ljus och stolar. Det är roligt att komma till er när det blir så fint.

Frivilliga och anställd personal vill tacka er för hjälpen som ni bistår med

Ovansjö spelmän, som stod för den musikaliska underhållningen, vid årets ”Födelsedagsfest” i Åshammars IK:s klubbstuga, torsdagen den 10 maj.

PRO Åshammar

Linda från Tolkcentralen för att vi fått skrivet på visionsduk, allt vad som sagts och även sångtexter vid årets ”Födelsedagsfest” i Åshammars IK:s klubbstuga, torsdagen den 10 maj. En fantastisk hjälp till oss med nedsatt hörsel.

PRO Åshammar

Per Grannen, Ola Jannes slamservice, Ronny Prosystem, samt Olle Oj El för all hjälp i samband med översvämning i källaren och stoppet i avloppsbrunnen. Ni är guld värda.

Janne

Världens bästa Linda Gavlén för att jag fick så fina kläder av dig, passade perfekt.

Cornelia /Lollo

Den toppentjej som jobbade på Blomsterlandet fredag den 11/5 som räddade min frisyr med ett paraply när det spöregnade ute.

Från en som glömde paraplyt hemma, Sara

Erik Waldenström som förgyllde Uppsnack på konserthuset med sin exposé över Beethovens fjärde pianokonsert och Sjostakovitjs nionde symfoni. Så kunnigt och pedagogiskt. Honom vill vi lyssna till flera gånger.

Tomas Attorps

Tommy Rannström och Tony Hollko, Gävle Energi, för intressant information och guidning av Johannes Kraftvärmeverk.

Gävle Energiveteraner

Mina ”Gamla Godingar”. Tack för blomman och för att ni finns.

Rigmor

Mina underbara väninnor Birgit och Kristina som alltid ställer upp. Jag blir så glad att ha dom som väninnor för bättre finns inte. Har hjälpt mig jättemycket nu när jag inte kan göra så mycket själv efter min senaste vurpa.

En tacksam Anna

Min chef Malin på Carema för den stöttning och omsorg du gav mig när jag behövde den som mest.

En anställd

Mina buggdanslärare Peter och Maria Allard, Rockin rollin, som har lärt mig dansa bugg som jag har velat lära mig. Och dom är helt fantastiska danslärare.

Josefine Hagström Berglöf

Sångarbröderna i W:6 för att ni kom hem och sjöng in våren hos mig. Det var trevligt att få träffas.

Ebbe

Min härliga barnmorska Anja Åkerlund. Du är verkligen toppen. Tack för alla trevliga besök under min graviditet.

Pernilla Mattsson

Christina Jernberg och Josefin Lundin-Jernberg för att ni var med mig när jag föddes. Ni är bäst.

Kramar från Julian

Vårdcentralen i Skutskär, Bob Andersson med flera. Tack för att ni finns.

Bara en njursten

Janet på Resia i Gävle, för all din hjälp då vi bokade vår Australienresa i höstas. Fick en alldeles underbar resa och din hjälp betydde mycket.

Två glada tjejer

Doktor Vladislavs Gordins som framgångsrikt opererade min axel den 12/4, till det suveräna operationsteamet, doktor Fredrik Smith och sköterskorna Laila och Camilla Hermansson, som totalt trollade bort mig. Jag satte mig i ”operationsstolen” och hokus pokus så vet jag ingenting förrän jag vaknade pigg och nykter på UVA och fick kaffe. Tack för det.

Före detta Stålmormor, Wanja Sjödin

Birgit Gunnarsson, sjuksköterska på operation 112 o, gul grupp, som natten 12-13 april gjorde sitt bästa att ge mig smärtlindring med det som fanns att tillgå, vilket tyvärr inte hjälpte. Blomma också till all den övriga trevliga och kunniga personalen på avdelningen. Jag hade gärna stannat ett dygn till. Blomma också till Tommy, som hjälpt mig med uppgifter.

Wanja Sjödin

Linda Eng Eriksson och Tomas Sörfelt, sjukgymnaster på ortopeden, som ser till att jag kommer igång igen efter rupturen på supraspinatussenan.

Blivande Stålmormor?

Wanja Sjödin

Tekniska kontoret som fixade potthålet så snabbt på Åsgårdsvägen 2. Bra jobbat.

Nöjd hyresgäst

Sandvikens kulturskola. Till alla barn, ungdomar och lärare som på ett helt fantastiskt sätt underhöll en stor publik på Göransson Arena på Kulturskolans jubileumskonsert. Det är ett imponerande arbete som personalen vid ”Världens bästa Kulturskola” lägger ner på våra barn och ungdomar.

Familjen Hedblom

Rikard Falk och Janne Åsberg för er snabba hjälp när jag hade problem med bilen. Vad skulle man göra utan såna gentlemän? Jag är så tacksam.

Lena

Sjukgymnasten Gun Jonsson och familjeläkaren Anna Sjöland Sundin som var med när jag fick min kortisonspruta den 10/5. Utan er hade det inte gått.

Marie

Berne på Träffen i Sätra, som kämpat för oss och fortfarande ser till att vi pensionärer (ett hundratal) får den styrketräning vi behöver. Vi firar fem år i år. Tack Berne för ännu en termin!

Från torsdagsgrupperna 10-11 genom Barbro

Bergbyskolans elever och lärare för en fantastisk föreställning med god mat och gott fika lördagen den 12 maj.

Vi fyra på Iggön

Lisa Fahlström och hennes kompisar i Woodpeckers som förgylde lördagen för våra boende på Stigslunds Äldreboende Carema, med en härlig cruisingtur. Det var verkligen uppskattat och vi hoppas på en repris i höst.

Bosse med personal

Mer läsning

Annons