Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Dr. Natalia Hedlund på Carema Bomhus för ditt otroligt vänliga och proffsiga bemötande. Kände att jag för första gången på länge blev tagen på allvar. Fler läkare borde bemöta sina patienter som du gör. En blomma också till dig på lab (vet inte ditt namn) för att du gör så att jag trots min svåra panikångest nu lugnt vågar gå och ta prover.

Carina

De på Ica Maxi Gävle som även i år servat oss på strokedagen den 8 maj med allt vi behövt. Ni är alla positiva, glada och hjälpsamma. Vi uppskattar er.

Gävle Strokeförening

Alla våra medlemmar i Strokeföreningen, som hjälpte till under strokedagen med blodtryckskontroll och information.

Gerd och Inga-Britt

Kurre och Roy för den trevliga resan. Vi hade så skoj, oj, oj, oj. Ni säger att det var den andra, var inte så blygsamma, vi är ett gäng som gillar varandra.

70-gänget

Erik på Intersport för suverän service angående mitt promenadband.

Gunilla på Avastigen

Alla föräldrar och idrottsledare som kämpar för Hedesunda IP. Sverige behöver en levande landsbygd och Hedesunda, med sina små företag är ett blomstrande exempel på detta. Folk väljer att stanna kvar i bygden och försöker skapa arbetstillfällen på nära håll. Då rimmar det dåligt att man ska behöva resa tio mil tur och retur för att kunna ge fritidsaktiviteter till våra barn. Tänk smart och tänk klimatsmart.

We love Hedesunda

Inger Nosukangas på Gävle kommun för trevligt bemötande, till Daniel Leidstedt med personal Sodexo, Stadshuset för god mat och service. Till kören Coffee Beans med ledaren Karin Nordström som förgyllde vårt 90-åriga jubileum.

Husmodersföreningen Gävle

Mer läsning

Annons