Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Wicktoria S. på Funky Hair vid Ica Maxi, Gävle, för dina mjuka händer, ditt fina vänliga och trevliga sätt, och inte minst för din hantverksskicklighet. Har aldrig någonsin varit nöjdare med en frisyr. Hör av mig snart igen när det är dags

Lilian W

Matilda och Linnea Sandberg som höll i ringträningen vid högskolan den 9/5. Jätteduktiga, lugna, engagerade och proffsiga. Så skoj att se er jobba med oss och våra hundar. Jag var riktigt glad när jag åkte därifrån, vilka fina tjejer ni är.

Eva

Anna Sjöland Sundin på Valbo Hälsocentral för att hon har hjälpt mig så enormt mycket. För med din hjälp och stöttning kommer jag att nå mina mål. Tänk om alla läkare kunde vara som du.

-94

Crossförarna som hjälpte mig och min son när jag hade kört fast med min bil, söndagen den 6 maj, Saaben som ni frågade om jag tröttnat på. Ni blev i alla fall varma innan ni började köra.

Saabägaren med kärra

Alla funktionärer, deltagare, markägare och jakträttsinnehavare vid Österfärnebo IF:s veterantävling i orientering. Tack vare er blev tävlingen en succé. Ett speciellt tack till de 300 deltagarna för att de slängde allt skräp i sopsäckarna, vid avsyning av tävlingscentrum fanns inte ett endaste skräp att plocka upp.

Bernt Wåhlin/tävlingsledare

Dick H. som räddade vår dag när du så vänligt hjälpte oss byta det punkterade däcket, den 5/5 i ett regnigt Sandviken.

Linda, Anton och Maja

Åsa på Pfv för att du bara är så snäll och mänskligt glad jämt.

Madde E

Mer läsning

Annons