Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Gun Östling, för en underbar helg.

Stor kram från tjejerna som njöt

Våra duktiga tjejer och kille från daglig verksamhet. Vi uppskattar verkligen ert arbete.

Personalen på City Gross

Stina, Erik, Jane, Nathalia och Torsten från förlossningen och operation som förlöste Nathalie med kejsarsnitt natten den 2 augusti.

Eva-Marie och Magnus Åhrlin

Konstcentrum i Gävle som ger oss intressanta och spännande konstupplevelser. Särskilt bra är nuvarande utställning ”Om mörkret tar oss”. En utställning som uppenbarligen väcker känslor, men det är väl det konsten ska göra, eller hur?

Nöjd skattebetalare

Kristina på Gavlegårdarnas lokalkontor som hjälpte mig snabbt och underbart. Även stort tack till Krister, fastighetsskötare som hämtade mitt ”odjur”.

Smaragdvägen 10

Den otroligt trevlige killen på Brända bocken den 8 augusti som sprang ikapp oss när jag hade glömt mitt Visa-kort efter betalningen.

Langos-tanterna

M.N. för din långa insändare angående ADHD. Många vet utan att ha en aning om vad de talar om. Håller fullständigt med dig.

Sara

Katrine och Martin Åberg i Bönan för den superfina vagnen till Gustav.

Familjen i Utvalnäs

Maria och Tomas på Kobacken i Utvalnäs för all fyllning vi fått till vår trädgård.

Jessica och Krister

Den ärliga person som hittade min nyckelknippa på Öster och lämnade in den till polisen.

Annika

Våra ferierarbetatare i sommar. Ni har gjort ett toppenjobb. Vi saknar er.

Personal och boende på Forellplan 1D avd 4A

Carema Hälsocentral och Barnkliniken Gävle Sjukhus för snabba och engagerade kontakter i flera omgångar när Wilma drabbades av en långdragen sårinfektion.

Helena

Älskansvärde Hector Lerner, som alltid ställer upp och finner på råd.

My

Personalen på Solgläntan i Älvkarleby för deras fantastiska hjälp under tiden vår mamma fanns på boendet. Ett speciellt tack till Maud som ställde upp och fanns kvar i vår närhet under hennes sista dag.

Dagnys barn

Min underbara tandläkare Torbjörn Åhström på Strandgatan 9 för att du gjorde mitt besök hos dig så trevligt och positivt. Du är rätt man på rätt ställe.

Hon som hade tandläkarskräck

Den otroligt trevliga, positiva och duktiga tjej som stod i Toblerone-hjulet i Furuviksparken fredagen den 12 augusti. Vilken energi och glädje du spred omkring dig.

Besökare för första men inte sista gången

Dr. Helena Bäckstrom på Stortorgets hälsocentral som trots att hon inte kan min sjukdom läser på om den och sen ger mig den vård jag behöver.

Supernöjd patient

Goda vännerna Margareta Strömbom, Marianne Liljeroth, Monika Nilsson, Åsa Rosengren och Yvonne Thano som bjöd mig på resan till Eckerö med god mat. Det värmde.

Irmeli Johansson

Alla som var med och gjorde IK Sätras hockeyskola 11-13/8 så toppenbra. Vi återkommer nästa år.

Föräldrar & Barn

Personalen på Söderhielmska gården som den 16 augusti släppte in oss redan klockan 14.00 för att fira vår mor, mormor, farmor, svärmor, farmors- och mormorssmor på hennes 90-årsdag.

Mona och Gunilla

Mer läsning

Annons