Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Clownerna från dramaprogrammet på högskolan. Föreställningen var superkul och vi skrattade flera dagar efteråt när vi pratade om er.

Solarna, Solängsskolan

Alla som hjälpte oss att vårstäda i DHR:s paradis vid Ryggen. Vi fick allt gjort både ute och inne, vilken god stämning. Roligt att få allt så rent och att hänga upp nya gardiner. Nu duger det att öppna för sommaren.

Ninni Paavola, ordf. i DHR Hofors Torsåker

Maj-Liss och Birgitta på Region Gävleborg som har stöttat oss hela våren med bilar/resor och bortkomna telefonräkningar.

Jennie och Louise

Grabbarna på Avis i Gävle som har servat oss med bilar under våren och alltid med ett gott bemötande. Vi ses till hösten. Jennie och Louise

Maelona Williams som vecka efter vecka entusiasmerat oss att ge vårt yttersta under vattenspinningen och vattenträningen i bassängen på Fjärran höjder. Det är jättekul att träna under din ledning. Vi ses i höst.

Camilla och Lena

Fredrik Johansson, Gavlegårdarna Andersberg, för all hjälp i vår bostad.

Gun och Rolf

Titti och Stellan Stenmark för all hjälp med Emil och Kalle då vår lilla Ebba kom till världen.

Martin och Marie Stenmark

Barnmorska Magdalena Selnes och undersköterska Eva på förlossningen för ett fantastiskt arbete då vår lilla Ebba kom till världen söndagen den 29/4, barn nr 637. Tack Magdalena för ditt varma engagemang som barnmorska, det gjorde vår förlossning till en fin upplevelse.

Marie och Martin Stenmark

Kulturskolan för ett fantastiskt evenemang i Göransson Arena. Bra jobbat alla elever, lärare och andra medarbetare. Ett stort tack också till Sanna Nielsen för ett underbart uppträdande.

Från lärare som var med och såg showen

Den gulliga personalen på Twilfit i Valbo Köpcentrum. Sättet ni tog hand om mig och min väninna, samt era goda råd gjorde att vi kände oss väldigt bekväma hos er.

Kommer igen

Diakon Anneli Ekholm för det fantastiska fina vårtalet i Valbo den sista april där hon förmedlade starka tankar runt fas 3 och den svåra situationen för arbetslösa. En blomma också till diakon Kerstin Berglund för den fina psalm hon har skrivit och som vi fick höra kören sjunga.

Liselotte Fluhr

Dig som kvällen den 30/4 hittade vår lilla Malteserhund Wilma som rymde hemifrån då hon blivit vettskrämd av fyrverkerier. Du lämnade in henne till polisen där vi senare kunde hämta hem henne igen. Stort tack till dig.

Wilma med familj

Claes Abramsson för att du alltid är så hjälpsam med att Isak får åka med er till träningar och matcher. Tusen tack.

Isak och Ulrika

Frisör Karin på Vinden som gör mig så snygg i håret.

Tim D

Lotta Sahlström, som fixade logen på Läkerol Arena 1 maj, för att vi skulle få titta på hockey, du är en underbar kvinna. Tack från oss som var med.

Britta

Birgitta och Laila, Team Strömsbro, för en härlig och överraskande fest.

Kollegorna som var där, område 1

Bröderna Arnemark för en kanonkväll i Vallsta.

Målarmästarn och Grisbondens dotter

Mer läsning

Annons