Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Thomas Norberg på Carema för att han har gett mig verktygen att tro på mig själv.

Sara

Eva Jansson och Jan Ekman för de underbara dagar ni bjöd mig och min hund på under Valborg. Det var många år sedan jag fick koppla av på detta vis. Hoppas jag någon gång kan få chans att återgälda det fina ni gjorde för mig.

Kram, Maritha och Ricky

All personal på infektionsavdelning 120 för god omvårdnad under min tid på avdelningen vecka 15.

Mexikoresenären sal 10:2

Busschauffören som körde 1:ans buss från Bomhus natten till första maj. Det var otroligt snällt av dig att hjälpa mig att hitta min mobil som jag hade tappat på bussen och sen köra hem den till mig.

Sandra

De två kvinnliga poliserna som stoppade mig på Hyttgatan i Sandviken morgonen den 30/4. Ni var verkligen professionella och empatiska och tog er tid att prata med mig och stötta mig när jag mådde riktigt dåligt.

Killen i den röda bilen

som skulle köra pappa till sjukhuset

Den vänlige herre med en golden retriever vid Järvstaängens koloniträdgård som lånade mig en bajspåse när jag snopen upptäckte att mina hade tagit slut.

Fantas matte

Världens bästa grannar, AME i Hemlingby, som alltid ställer upp när vi behöver hjälp. Ett extra tack till Lasse och Johan från Trollungarna för att ni gett oss roliga trollupplevleser på våra skogsutflykter.

Barn och personal på Tummelisagården

Läkare med all personal vid ortopeden preop, op, uva, och 112 O för ett proffsigt, hjärtligt och trivsamt omhändertagande. Vi kände oss hela tiden i centrum.

Staffan, Stig, Birgitta och Lena på 112 O sal 5

Paret som hjälpte min dotter och hennes kompis, när min dotter cyklade omkull vid Bäckbron i Valbo i tisdags kväll.

Susanne

Mer läsning

Annons