Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Församlingskåren i Torsåker för den fina gudstjänsten i den nyrustade kyrkan den 29/4. Härlig sång och musik och sedan en god lunch med kaffa och kaka i församlingshemmet.

Vi som kom resande

Maria församling, dess kyrkoråd, arbetskamrater, grupper och församlingsbor, Forellplans grupper och personal samt Sätra bibliotek för uppvaktningen vid min pensionering.

Sigrid Nilsson

Sonny S. på Telenorbutiken i Nian, Gävle. Måste säga att du är rätt man på rätt plats med ditt trevliga bemötande och hjälpsamma sätt.

Rose-Marie

Tandläkare Malin Dahlberg med personal på tandläkarpraktik Team Dahlberg för ett mycket professionellt och vänligt bemötande under mitt besök hos er.

Ruth Astervik

Micke, Mysan, Robin, Patrik och George, ledare för Andersbergs IBK pojkar 97, för den här innebandysäsongen. Ni gör ett bra jobb!

Föräldrarna till killarna i laget

Kjelle och Tobbe som följer och leder våra grabbar i vått och torrt.

Godis P98 röds hejarklack

Petra på Coop i Skutskär för att du på egen hand direkt fattade beslutet att ge mig en ny bukett rosor i stället för de jag köpte dagen innan och som slokade. Schysst.

Svenne

Inga-Lill, Ania och Karin B på avd. 105 Gävle sjukhus för ert fina engagemang under min praktikperiod. Ni är fantastiska i er yrkesroll och som handledare.

Linda

Iggöns Fritidsförening för den fina brasan, fyrverkeri, korv och spännande ballong på Valborgsmässoafton Bra kämpat.

En medlem som bara trivs

Amanda Larsson-Marjavaara och Matilda Sjögren, Bomhus Gymnastikförening, för att ni är så bra ledare.

Signe och Minna Berggren

Mer läsning

Annons