Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Brynäs IF för en otroligt spännande och rolig säsong. Grattis till guldet.

Annelie

Ing-Britt som ställde upp för mej när jag blev sjuk och genomförde modevisningen på PRO-mötet. Blommor också till alla mannekänger som visade kläder med bravur.

Nancy

Den trevliga och empatiska taxichauffören Eva, Stor&Liten som inte släppte mig när jag fick lågt blodsocker, utan följde mig till endoskopin och anmälde att jag var dålig.

Janet Blrs 2,4

Alla körsångare och musiker som under Per Ahlbergs eminenta ledning bjöd en fullsatt Heliga Trefaldighets kyrka på vacker och upplyftande musik, söndagen den 22 april.

Camilla Dal

Gävle Bock och Tack-teater för den härliga föreställningen som vi såg måndagen den 23/4. Det var spännande, roligt, tokigt och tänkvärt.

Grundsärklassen på Brynässkolan

Ingegerd Eriksson, Annika Bengtzon och Eleonora Kronbäck på Gävle Bridgeklubb för att ni är bra lärare som har tålamod med oss som bland annat försöker förstå budgivnings mysterier såsom att två klöver inte alltid betyder två klöver samt för allt jobb och engagemang ni lagt ner för att ordna den trevliga ”tjejbridgen” i lördags.

Hjärter dam

Gynavdelningen på Gävle sjukhus för att ni alltid är så underbara.

Maria

De två tjejer som stannade upp och hjälpte mig den 3/4 på Willys Hemsta när jag inte mådde så bra, Tack även till personalen som hjälpte till. Tur att underbara människor finns.

Maria

Försäljarna i Twilfits butik i Valbo köpcentrum lördag och söndag 21-22 april. Ni var så proffsiga i era råd angående rätt underkläder till den nyinköpta studentklänningen och vi kände oss väl omhändertagna som kunder.

Lena & Linda

Mer läsning

Annons