Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Brynäs IF som bjudit så många barn och ungdomar på ishockey i Utsikten på Läkerol Arena. Vi har njutit varenda sekund. Ibland har det nästan varit för spännande! En extra blomma till vår ”hockeymamma” Britt som glatt tar emot oss varje gång.

Alla på barn- och ungdomskliniken, Gävle sjukhus genom Anna och Anita

Maud Åsberg, läkare på Carema Bomhus, för att hon är så snäll och gullig.

Inez och Börje Hägg, Bomhus

Alla inblandade i Hälsinge Gilles vårsupé i Järbo folkets hus den 21/4, till orkestern Olaojag. Det var verkligen en god afton, god mat och dansant publik.

Vårrusig besökare, SB

Pia Fristedt med kompisar som ordnade ett roligt zumbamaraton, bra instruktörer och mycket folk. Vi hoppas att det blir fler gånger.

Mamma Gun-Marie och dottter Elin

Alla er som kom till Hille kyrka i onsdags (25/4) och förgyllde vår kväll.

Ungdomarna

Rektor Elisabeth Hellström och lärarna Karin Edlund, Eva Engström på Trädgårdsskolan för deras yrkesskicklighet och för att ni har hjärtat på rätt ställe.

Tacksam förälder

Personalen på specialkirurgin 111A på Gävle sjukhus för att ni tog så bra hand om mig under mina dagar hos er.

Birgitta Glaas

Wille Löfqvist, Brynäs IF, för allt du har ordnat för oss fruar, flickvänner och barn till spelare och ledare i VIP-rummet på Läkerolen. Vi har haft det så bra och har blivit så omhändertagna av fantastiska Britt.

Jennika Pettersson

Hofors S-seniorklubb, ABF och alla ideella krafter för en härlig dag den 24/4. med god och näringsriktig mat, skön körsång och en stimulerande och tankeväckande debatt samt som avslutning Dan Anderssons visor. Vi njöt hela dagen.

S-seniorerna från Gävle

Alla som har förgyllt min otroligt jobbiga tid med ryggproblem i form av blommor, värmande ord och ”goodiebag” samt till er som erbjöd hjälp när övriga familjen for på semester och jag blev kvar hemma.

Kram, Lena

Lennart på Söderbergs Bilservice för professionella råd och anvisningar samt lån av specialvertyg i samband med min reparation av bilen och för snabb leverans av reservdelarna.

Grön Honda Accord

Carina Munther på länsstyrelsen för att hon tog reda på mitt Visakort som jag glömt i parkeringsautomaten.

Slarvmajan som parkerade bilen utanför

Simlärarna Linnea och Frida på Fjärran Höjder för kunnighet, engagemang, flexibilitet och humor vid simundervisning.

Eleverna och personalen på Selmaskolan

Göran och Paul, de bästa i hela livet – tycker i alla fall jag. De gjorde mycket för mig då jag fick åka till Bovik och bli bjuden på mat. Härligt!

Eva

Den rara och älskvärda damen i GD:s reception som tog hand om mig och mitt ärende den 24/4 vid 14-tiden.

En ”blommaskrivare”

Ambulanspojkarna Niclas Jonsson och Tommy Groth som så föredömligt och kunnigt hanterade situationen efter min ofrivilliga vurpa tididgt på skärtorsdagens morgon.

Lasse B

Mer läsning

Annons