Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Den gulliga värden vid ståplatsläktaren den 15 april då Brynäs mötte Skellefteå. Du plockade bort de små barn som stod på ståläktaren och erbjöd dem att sitta i trappan bredvid dig. Tack vare din hjälpsamhet så fick dessa barn se matchen i lugn och ro med fullgod säkerhet. Bra jobbat!

En observatör

AT-läkaren Lina och de sköterskor som tog hand om mig, som kom till akuten med bröstsmärtor under skärtorsdagsmorgonen. Jag fick en jättepositiv upplevelse av sjukhusvården, och blev så bra bemött. Ni är verkligen på rätt plats och har bra hand med barn. Jag hade ont i några dagar till, men nu mår jag bra igen.

Emmy, fyra år

Den glada och trevliga frisören på Drottninggatan 37 för att du verkligen lyssnade på mig och rättade till min frisyr när min tidigare klippning gått så snett. Jag kommer åter!

Kaffeälskaren

HÅIK/Strömsbro P-99:s tränare Belle, Kalven och Gusten, lagledare Jörgen, materialare Pelle M och Pelle Ö samt lagläkaren Sven för ert fantastiska och outtröttliga engagemang för våra pojkar. Härligt också att vi kunde avsluta säsongen med ett välförtjänt DM-guld.

Lagförälder

Festkommittén i Grå Pantrarna som bjöd in oss ”tanter” till festkvällen den 14/4 och till personalen och kockarna på Pärlan för en god buffé. Vi längtar till nästa fest.

Pantertjejerna

Polisen Malin och poliserna med hundarna som visade oss en massa spännande saker på polisstationen.

Sexåringarna från Masurgården

Magnus Bergström på Alla tiders skivor som hjälpte mig att hitta en låt från 1960-talet som jag har sökt i flera år. Magnus tog fram skivan, trots att jag inte visste vad den heter, eller vem som framförde den.

En mycket tacksam kund

Christina W. och hennes duktiga personal på Sohlbergs Ica Nära, för att ni är så otroligt duktiga på att ge oss bra service.

Tacksamma kunder

Jane som pysslar om vår gård på Södra Slottsgatan 17.

Tacksamma grannar

Viveka på gyn-mottagningen för ett underbart bemötande den 18/4.

Margareta

Mer läsning

Annons