Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Kalle Björk med vänner som skrämde iväg de förmodade inbrottstjuvarna när de antagligen skulle in till oss för att stjäla fler saker. Välkomna tillbaka för att fiska fler gånger. Vi önskar er all fiskelycka!

Familjen Rosenqvist Hedlöf

Sussi och Camilla samt övrig personal på avdelning F Vinddraget 14, för omvårdnad av Anna-Lisa under alla år fram till hennes bortgång.

Kerstin, Mia, Peter

Anne-Sofie och övrig personal inom hemtjänsten på Adjunkten/Carema för god omvårdnad under mina åtta veckor i rullstol.

Ulla på 21:an

Magnus på Alla Tiders Skivhandel. Alstren du tog fram på 30 sekunder blev en perfekt gåva. Fenomenalt!

Camilla

Chauffören på SGS-bussen från Stockholm långfredagen klockan 18.30, som hittade min tappade plånbok, meddelade mig och såg till att jag fick tillbaka den redan dagen efter och slapp vänta tills kontoret öppnade på tisdagen. En omtanke som värmer.

Ouppmärksam passagerare

Alla ideellt arbetande idrottsföräldrar, och till Micke Sandström, Thomas Ölund och Fredde Berglund, som under alla år givit våra barn en så fin hockeyutbildning. Många glada minnen har det blivit under åren, både för barnen och oss föräldrar.

Hockeyförälder

Kent Bleckert, Arbetsförmedlingen Gävle, för ditt engagemang och trevliga bemötande när du gav mig snabb och fin rådgivning i en knivig situation. Guld värt.

Lotta Åkerlind

Busschauffören på den sista turen på linje 91 mot Forsbacka den 10/4 som skjutsade mig tillbaka till stan trots att det inte var någon egentlig avgång så sent.

Kevin

Personalen på Kjell & Company i Valbo som varit behjälpliga då mina hörlurar har krånglat.

Kevin

Mer läsning

Annons