Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Hanna på Facket Kommunal som hjälper oss nu när omvårdnad Gävle är en fruktansvärd arbetsplats. Du står upp för oss, våra chefer gör det aldrig! Om det inte vore för dig hade vi redan sagt upp oss.

Fyra personliga assistenter

Den snälla person som tog hand om min plånbok som jag glömde på 3:ans buss och underbara Hasse på Stadsbussarna som ”ändå skulle ut en sväng” och passade på att svänga förbi mig och leverera den till min dörr.

Elin

De tre påskkärringar som kom på skärtorsdagen till Vretvägen, Lillhagen. Ni var så fina och hade en liten fin kanin med er. Hoppas att ni kommer nästa påsk också.

Lotta

Tjejen som hjälpte mig köpa en whisky till min son på skärtorsdagen. Superservice!

Tanten Bojan med staven

Malin Linderdahl som sydde så fina kläder till vårt nummer på Gävle konståkningsklubbs skridskoshow.

Bugsyflickorna grupp 5

Den underbara personalen på Vinddraget 14 avd F för att ni tar hand om vår mamma (Ingegerd) och Sigge på ett så fint sätt. Det blev jättefint på deras rum.

Lena och Mats

Rasmus Björklund i Skutskär, för du inte bara hittade våra två familjers stulna cyklar, för du ringde och sen kom hem till oss med cyklarna tillsammans med din kompis.

Helene (Emilias mamma)

Mina arbetskamrater på Solrosen/Solberga som alltid ställer upp och stöttar varandra vad det än gäller. Även en blomma till våra kunder som förgyller vår tillvaro på Solrosen.Helena

Ove och Vicky för all hjälp på vägen till mitt körkort.

Ann-Sofie

Pär Schröder för ditt utomordentliga jobb och hjälp med min fastighetsförsäljning.

All Time High

Mer läsning

Annons