Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

All personal på hjärtavdelningarna i Gävle och Sandviken, en extra stor kram till ”hjärtsystrarna” Gunnar Foss, Gävle, Håkan Sjöberg, Sandviken, man måste bara älska dem av hela sitt (trasiga) hjärta.

Eva

Personalen på Rosengården för all den fina omvårdnad Ingvar Jäderberg fick under sin vistelse hos er, för det stöd och bemötande som vi anhöriga har fått. Till Palliativa teamet samt distriktssköterskorna som kommit hem och sett till honom. Ni är guld värda.

Ulla, barnbarn och syskon

Expediter i Sandvikens centrum för engagemang och mycket trevligt bemötande när jag köpte presenter till min fru.

Stockholmare

Personalen och sjuksköterskorna på våning 9 på äldreboendet 26:an på Brynäs (Carema) för deras tålamod och kunskap att hantera vinterkräksjukan. De sköter de boende mycket bra och har försökt att ge dem extra tillsyn eftersom vi närstående inte har kunnat besöka våra anhöriga.

Närstående Birgitta S

Personalen på hjärt- och lungavdelningen 105 sal 43:24 för den fantastiska eftervården jag fått efter min mycket svåra hjärtoperation i Uppsala. Ett varmt tack också till alla kompisar, vänner för besök i hemmet med krya på dig-hälsningar och blommor.

Berth Edbergh

Tjejerna från medieprogrammet för det fina fotot.

Matias

Sjukgymnasten Anna Rapp och min läkare Alexander Wirdby, vid Andersbergs HC som förstår och hjälper mig med mina problem.

C.L

Martin Andrén som uträttar stordåd med musiken i Staffanskyrkan. Nu senast förra helgen med en oförglömlig (gratis)konsert med Motettkören och delar ur Gävlesymfonikerna. Vi ser fram emot många fler högtidsstunder i både gudstjänst och konserter.

Nöjda kyrkomedlemmar

Mer läsning

Annons