Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Alla fantastiska ungdomar i musikklassen 9C, Solängsskolan, som den 30/3 bjöd oss, familjer medflera på en härlig ”sista” konsert. En blomma även till de entusiastiska klasslärarna Ann-Britt Kubulenso och Johan Hellström.

Vi som var där

De hockeyföräldrar som tränat och fixat för HÅIK/SIF, pojkar -02. Ni har peppat, grabbarna har kämpat och det är en trevlig stämning i laget. Det känns verkligen tråkigt att laget kommer att delas nästa säsong.

Mamma med glad hockeykille

Den kvinna som hittade vår hund vid Valbogatan i söndags och tog med honom till polisstationen.

Tacksam husse och matte

Våra härliga ledare i Andersbergs IBK P 02/03 för att ni ställer upp för våra killar. En blomma också till våra duktiga killar i laget som ger allt i varje match och har roligt tillsammans samt till supporterklubben (föräldrarna) som stöttar både på träningar och matcher. Vilken rolig säsong det har varit!

Nöjda föräldrar

Våra fantastiska taekwondo-barn för att ni skötte er så bra på lägret i helgen, samt era hjälpsamma föräldrar. Utan er hade det aldrig gått!

Chon Dung 4-life

Vår vaktmästare Göran som öppnade sitt hem så så att vi kunde fira av vår tyske lärarstudent med midsommarfirande, sång och skratt!

Sörby 7-9

Robin och co i en mataffär på Söder för en läcker hämtbuffé.

Säterjäntan

Richard och Susanne på Speedstore i Valbo för den otroligt bra servicen och hjälpen jag fått med hojen och tillbehören!

Linus kx450f

Dig som gjort återvinningscentralen i Forsbacka så ren och snygg. Det var en fröjd att komma dit i torsdags, även ett trevligt bemötande. Så ska en återvinningscentral vara.

Sopsorterarna med Audi och släp

Mer läsning

Annons