Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Personalen på Porfyrskolan för att ni är så fantastiska pedagoger och för gott samarbete med oss föräldrar. Vi är så glada för er och för att vår son fick börja i den här klassen. Det betyder så mycket för oss.

Marina och Hans-Lennart

Damerna i receptionen på folktandvården Slottstorget. Ni är alltid glada, trevliga, hjälpsamma och gör alltid det yttersta för att lösa olika problem. Ni är ett fantastiskt föredöme för hur det borde fungera på alla era receptioner.

Observant

Ola Eriksson som gjorde dig besväret att söka rätt på mig och även kom förbi mitt arbete för att lämna mitt kontokort som jag glömt i parkerings automaten vid Folkets Hus. Du är en ängel.

Malin Öberg

Anna från Omvårdnad, personal och elever i Stenebergsskolan som gav oss ett sådant personligt och trevligt bemötande vid vår första seniorlunch där.

Barbro och Nils

Anette på diakonirådet för allt du/ni gör för människor och för det du gjorde mot mig i dag. Det finns sån förståelse och värme hos er.

Helene

Gunnel Bergander för att du lånade ut din mans stiliga frack til dansnumret ”Puttin on the Ritz” under Eva-körens ”Good old days” på Gävle teater i söndags.

Lina

Personalen på apoteket Andersberg. Vänligt bemötande, trevliga, snabba att ta emot kunderna.

Trogen kund

Gefle Dagblads chefredaktör Maria Brander, som tog sig tid att berätta för 17 högskolestudenter (mest kineser, men också några indier och en ryska) om hur tidningar produceras och finansieras i Sverige och om pressfrihet och insändarmöjligheter. Ungdomarna imponerades både av den jättestora tryckpressen och av de sekelgamla tidningsläggen i källararkivet. En kinesiska dröjde sig kvar för att fotografera, gick vilse i korridorerna men lotsades tillrätta.

Barbro Sollbe

Gävle kommun för gallring av sly och träd på ”Travrakan” från Stigslundsrondellen till Parken. Nu är det läggare att gå och cykla när inte pilträden hänger över gång- och cykelbanan. Fast det går att städa upp bättre och ta bort björkar och smågranar bland pilarna.

UBF

Facket Kommunal för all hjälp och ert stöd. Gå med ni som inte är medlemmar, jobbar ni inom omvårdnad LSS så finns det risk att ni får chefer som inte följer reglerna och i stället använder maktförtryck mot sina anställda.

Anställda innom LSS

Eva Velebova på Gävle sjukhus avd 105 (hjärtavdelningen), för all hjälp. Otroligt skönt med engagerade läkare.

Karl-Olov Borg

Dig med barnvagnen och dig i blomsteraffären i Winnhuset som fixade en ny kasse till mig när alla mina matvaror låg utspridda över Nygatan. Ni gjorde min dag!

Carlos Söderlund

Mikael på Sohlbergs Chark och till Ann-Marie på Rosmarin för gåvorna till vårt lotteri.

Jugoslaviska föreningen genom Visnja

Thomas Levin på Resia för att han alltid är så kundvänlig och hjälpsam.

Birgitta

Apoteket i Sätra, Gävle, speciellt till de två äldre blonda trotjänarna. Ni är alltid så trevliga och tillmötesgående. Min syster Karin hälsar också.

Ingalill

Alla er som jobbar på Försäkringskassan. Är just nu sjukskriven i någon månad på grund av ett benbrott. Jag förstår nu att ni på Försäkringskassan gör ett fantastiskt arbete, trots all kritik ni fått!. Heder till er alla, och kämpa vidare.

Lars

Annika Samuelsson på Hälsocentralen Manpower i Sandviken för att du hjälpt mej att kunna se ljusare på livet igen.

Camilla -72

Östen på Östens bilvård som fixade mina strålkastare helt gratis.

Fokusen

Personalen på Carema Sjätte Tvärgatan 26 våning sju för god omvårdnad av Vera, och för vänligt bemötande av hennes gode man.

Dagmar

Gavlegårdarna som ordnat informationsträff för oss i Fullriggaren. Intressant, informativ och trevlig sammankomst, tycker

Lgh 43

David Back på Wikmans Bil som har varit en toppenbra handledare under min praktik.

Mattias Melin, Fp2B

Flyttkillarna Patrik, Peter, Kim, Micke och Thai på Andals Fastigheter AB och Sandvikenhus, som hjälpte oss så smidigt, tillmötesgående och utmärkt vid våra flyttar från Barrsätragatan 31 till andra lägenheter.

Hyresgästerna genom Ulf Lööf

Alla i Högbo som arrangerade Lilla Vasaloppet den 11/3 då vår lilla Maja spurtade 90 meter och fick medalj, diplom och annat smått och gott. Bra jobb, alla funktionärer och ordna gärna en springtävling i sommar för de små entusiasterna.

Farmor och farfar i Järbo

Mer läsning

Annons