Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Alla inblandade, ingen nämnd och ingen glömd, för ert stöd till fotbollscupen Barn hjälper Barn till förmån för Barncancerföreningen Mellansverige.

Rulla in en boll...

Kvinnan i Hyundai Atos, för att du vände din bil och kom för att se om jag var sjuk då jag i själva verket fått fel på min bil. Tack för omtanken.

Volvon

Den kvinnliga skomakaren på Skomakaren Söder, som strax före jul fixade mina vita kängor så otroligt bra, och till ett jättebra pris.

Nikki

Festkommittén som arrangerade den trevliga skottårsfesten den 25 februari på Börshuset, en helmysig kväll med skön musik av Tom och dom. Vilken glädje, vilken fest som ni ordnat allra bäst.

Sigrid, Torsten, Maud och Ingvar

LAB-personalen vid Sätra hälsocentral, för trevligt bemötande och omhändertagande.

Sven Larsen

Spelaren och alla inblandade runt Norrsundets hockeylag som seriöst och mot alla odds satsat och kämpat varje match, trots stort manfall.

Bra gjort, hoppas på återseende

Jakob Sohlborg som var guide till Jimmys Däck i Bodås, kram till Jimmy som utan varsel en lördagskväll byter däck åt Piteåungdomarna, dom var mycket tacksamma och imponerade. Tack vare dig fick de en säker resa hem.

I-M Möller-Andersen

Avdelning Sofie, Sofia Magdalena för god vårdnad och omsorg, av min mamma och vän Inga-Märet.

Lars och Ing-Britt

Den duktiga och trevliga kvinnliga läkaren på akuten Gävle sjukhus, samt den goda och fina personalen som så väl tog hand om mig. En blomma till avd 109. Änglar? Javisst finns de, tack. Till köket för den proteinrika maten. Superb.

Astha Holm

Sågverkschefen Christer Rosén, Norrsundet. Den 17 december upptäcktes en vandalisering av toalettbyggnaden vid industrimuseet Kastellet, alla fönster utslagna. Tack fö att nya fönster monterades.

Norrsundets industriminnen

genom Åke Lennart Sjökvist

Dr. Jan Engborg som har tagit hand om undertecknad i 30 års tid, alltid tillmötesgående, vänlig och proffsig.

Kram, K. Fjordefors

Mer läsning

Annons