Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

Annons

De föräldrar som ställde upp med skjuts till och från Träffen vid innebandyturneringen.

Soffeklubben

De två killar från en flyttfirma som packade allt hos mej när jag flyttade från Pinnmovägen 26 till Norrbågen 28. Ni var otroligt skickliga och utförde ert arbete med beröm.

Ann-Christine

All personal på Bergmästargården avd. 4 för ett mycket fint omhändertagande av Ingemar Widlund när han vistades hos er under sin sista tid i livet. Ett stort tack för all den kärlek och värme ni gav.

Hans och Per med familjer, Sonja

Mats Åkerlind för ditt engagemang och med den värme du varje vecka skriver om våra friidrottande ungdomars framfart. Det värmer oss föräldrar och stärker ungdomarna.

Friidrottsmamma

Frida på Ticket för hjälpen med vår resa till Teneriffa. Du är en klippa som har hjälpt oss fast vi varit så omständliga.

Fam Odby

Akuten vid Gävle sjukhus för professionell och vänlig hjälp vid huvudskada den 29/2 och en särskild blomma till de två manliga sköterskorna för bra bemötande. Ni gör ett fantastiskt jobb.

Carl, Anita och Fredrik

Folkteatern för att de bjöd in oss till repetition av ”Gyllne Draken”. En fantastisk teaterupplevelse för oss. Vilka skådespelarprestationer och vilken tänkvärd pjäs. En extra blomma till Ingegerd som välkomnade oss.

Skådespelarna och Ulrika i Gävle Handikappteater

Alla hockeyföräldrar som jobbat före och under Ankarcupen Läkerol Arena 24-26/2 och till alla hockeyungdomar för fin underhållning.

Hockeymormor

Festfixarna på hus E och D på Furugården,för god mat och roliga lekar.

Från oss som var där

Jenni Eriksson för en fantastisk tid i Tjejvasan och för att hon är så underbar.

Stolta arbetskamrater

Mer läsning

Annons