Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Hector Lerner, som på ett lätt och begripligt sätt svarar på våra frågor om sjukdomar och hur vi kan göra för att minska risken att drabbas av dessa. Vi är så tacksamma att du delar med dig av din tid och din kunskap.

Hamrångeborna

All personal på avd 108 A, för mycket god omvårdnad om och bemötande av vår mamma och maka Inga-Stina under hennes sjukdom.

Kristina, Anette och Åke

Personalen på Boendet Gula Villan som har stöttat vår mamma och maka i livet och i hennes sjukdom. Vi finner inte ord för hur vi uppskattar er, ni har varit ovärdeliga för vår mamma och även oss anhöriga!

Kristina, Anette och Åke

Jakob Silfverberg för att du tog dig tid med Gullhedskolans elever då de ville intevjua dig för vår skoltidning, samt till Niklas Hägg som också tog sig tid med en intervju trots ert fullspäckade schema. Ett tack också till de andra som ställde upp för eleverna, ingen nämnd och ingen glömd. Tidningen blev toppen!

Skoltidningen Guldnytt på Gullhedskolan i Järbo

Paret som hittade mitt röda fodral med innehåll utanför Maxi Ica och som sedan letade på mitt telefonnummer.

Petra

Daniel Persson på Koneo, som skjutsade mig från Bomhus till akuten då jag hade ramlat och brutit nyckelbenet. Du är en toppenkille.

Lars Å

Grabbarna från Golv o Helttäckande Eriksson som fixade vårt nya golv så fint.

Gun-Britt och Håkan Nygren

Killen på däckverkstan Bilmetro som hjälpte mig på fredag morgon att fixa mitt däck som fått punka. Service och snabba ryck.

Vita Golfen

Sigrid och Marita på provtagningen, Gävle sjukhus för trevligt bemötande och utmärkt bra service.

Berit L

Mer läsning

Annons