Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Jimmy, SJ:s bäste receptionist i Gävle. Du ordnade en ny resa åt oss i ett kick då vårt tåg blev försenat. Tack vare det så missade vi inte konserten. Tänk om alla vore lika lugnande och serviceminded som du.

Erika och Malin

Änglarna på fyrhjulingarna som söndagen den 19/2 drog upp min bil från diket på Eskövägen. Jag är så oerhört tacksam för er hjälp.

Mannen i diket

Ledningen och personalen på Gävle Bilteknik för ett trevligt julbord i Göransson Arena.

Carola och Robert

Alla duktiga skidlärare inom Friluftsfrämjandet i Hoforsbacken, både vanliga skidskolan och Trollmors skidskola. Tack vare er tycker vi att det här med skidor är toppen. Vi ses i backen!

Moa och Melker

Johan på Media Markt, Valbo för bra support och kunnande när jag köpte min ipad.

Håkan

Göran Nordström, universitetsadjunkt på Högskolan för en så lärorik föreläsning om ljud med roliga och spännande experiment. Nu kan vi heja på Brynäs med vanliga sugrör!

Barnakademin i Gävle

Den serviceinriktade busschauffören som körde linje 1 från Rådhuset till Bomhus den 19/2 kl 13.20 för din vänlighet!

Kvinnan som skulle till Bomhus kyrka

Mina bästa fröknar på Lilla Karla, Andersbergsskolan, för att de ordnade så att jag och alla mina skolkompisar fick åka skridskor på Läkerol Arena den 20 februari.

Kram från Fanny

Per på Cantab, Gävle för den ypperliga servicen och för att du gjorde hembesök och fixade installation och omprogramering av produkter du inte ens ansvarar för.

Lewin

Underbara barnmorskan Eva Timerdal på Asista för proffsigt, personligt och trevligt bemötande under behandlingsveckan. Vi är mycket nöjda och ser fram emot att träffa dig igen, då vi är i krokarna.

Familjen Klarström, Norrköping

Tjejerna på fiket vid Gasklockorna, som tog så väl hand om oss innan vi gick in för att lyssna på Puccinis enaktsoperor.

Tre damer på vift

Eldsjälen Anna-Sofia Wallström för hennes enorma engagemang och kunskap och för att hon kombinerar företagande med kvalitet, rättvisa och respekt för medmänniskor och vår jord.

Numera medveten konsument

Lene Lindberg och hennes kock Uffe som alltid ställer upp och gör så god mat åt oss samt till Anton som är så snäll och delar med sig av sin mamma.

Strömsbros fotbollstjejer

Brynäs IF:s A-lag för den fina tröjan med autografer som ni fixade till mig när jag hade opererats.

William Österberg Berglund

Jenny Wiksten, Hedesunda, för att du förverkligade min dröm i höstas.

Änglar finns

 Jessica på Hälsokraft i Flanör, för att du alltid är vänlig, lugn och trygg vid provtagning.

Trygg kund

Elisabeth Wångdahl som ställde upp med barnvakt i tid och otid i väntan på Gustavs förskoleplats.

Jessica Westlund

Skridskotränarna Pelle Hallberg, Bosse König samt ledare i Hagaströms SK, som trots Gävle kommuns och GD:s ljumma intresse, ställer upp och tränar ungdomarna till SM-framgångar.

Stolt morfar/farfar

Alla chaufförer på SGS- bussen. Ni är E4:ans riddare, för att ni gör varje resa till en trevlig upplevelse. Jag skulle gärna vilja se er föreläsa om kundservice till SJ inom en snar framtid.

Sofia

Den vänlige man som i måndags morse bogserade min strejkande bil i Bomhus.

Vita Volvon

Thomas Fahlstedt som fixar så att alla barn från Hille, Bönan, Strömsbro, Linbacka med flera fick en kanondag på Testebo med skridskor, festis och korvgrillning. Du är bäst!

Hockeymorsan

HR3 på Polhemsskolan som ordnade en fantastisk sexrätters middag i tisdags. Maten och serveringen var utmärkt.

En som blev mycket mätt och belåten

Pyret,studio Q. Du gör mig förutom fin i håret alltid så glad också.

Lina

Lars Engstrand för all hjälp med att packa prylar i en mycket liten kartong, och för att du alltid är så glad och trevlig.

Receptionen Stadshuset

Anna X som alltid hjälper mig att lösa mina IKT-problem.

Siv

Christina Mårelius som stickar världens bästa raggsockor, och ser till att vi slipper frysa om fötterna när det är vinter.

Emelie, Evelina och Eva

Gunilla och Christer på Lindbergs färg/Pay Less för trevligt bemötande och all hjälp med tapeter och laminatgolv. Nu kan jag snart flytta in.

Hon som var nära att ge upp

DSK Ann-Marie Stortorgets HC för att du är bäst!

Gunilla R.

Anestesisjuksköterskan Linda, läkaren och alla som var inblandade vid min operation på dagkliniken i Sandviken. Ni alla var varma, förstående och fick mig trygg trots den jobbiga situationen.

Anna-Sara

Underläkare Sara Lagerman och undersköterskan Lotta på Hälsocentralen Södra för vänligt bemötande och fantastisk vård i samband med borttagning av min leverfläck.

Marie Röjerås

Mina forna arbetskamrater på avd. DICB för den jättetrevliga avtackningen vid min pensionering, samt för de fina presenter som jag fick. Jag ser fram emot träffen i sommar.

Kram från Gunilla

Personalen på Helt Enkelt som den 17/2 fixade det så trevligt för paret Sjödin på deras 50-åriga förlovningsdag. En extra blomma till tjejen som ringde och kollade deras namn.

Ulla

Veterinär Senad Gazibegovic för att du hjälpte vår älskade lilla Egon att somna in på ett så värdigt sätt och för alla år du har ställt upp för våra små vänner.

Anita och Weiko Wadlund

Personalen på Vallongården avd. H för att ni vecka 7 tog emot min kära hustru på ett så varmt och välkomnande sätt. Nu när hon är i er omvårdnad känner jag mig lugn och tryck.

Snahdron

Alla vänliga människor som ville hjälpa mig när jag halkade och slog höften på Brynäs den 16/2 cirka 12.30, speciellt till kvinnan som stannade sin bil och lånade ut en filt att sitta på och till mannen som också skyndade till min hjälp. Du stannade hos mig tills ambulansen kom. En blomma även till ambulanskillarna, Johnny på röntgen och alla på akuten.

O fraktur men ack så ont!

Solveig Nordin på Nordea för att du var så trevlig, hjälpsam och gav mig råd och rättade till felet.

Eva Wanzelius

Mer läsning

Annons