Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Avdelning 17 onkologen för all omsorg och allt stöd ni visat oss alla under den tid Bertil Carlsson vårdades hos er. Bertil kände sig trygg med er.

Varma kramar, Bertils anhöriga

Anna på Järnia i Hemlingby som var så hjälpsam och tog sig tid när jag ringde och sökte efter en viss sorts form till mikron.

Heidrun

Gottfried Weinberger och Jonas Preisz, doktorander på Högskolan som undervisade i hållbar energi och svarade på alla nyfikna barns frågor när Barnakademin var på besök samt till Elisabet Linden, forskningsingenjör som tog värmekamerabilder på barnen. Det var lärorikt och uppskattat.

Barnakademin i Gävle

Mats Jern och Robert Sundström för all ovärderlig hjälp samt positiv coaching under vår uppbyggnad av det kooperativa företaget Entitan. När inte arbetsförmedlingen trodde på oss så fanns ni där med ert stöd.

Skogsmullarna

Alla Valbo FF:are, på och utanför planen på IP-cupen i Andersbergshallen den 10-12/2, för ett suveränt jobb.

Hella

Kent Eriksson, Nordanåsbo. Du har ett hjärta av guld. Vi är så tacksamma för hjälpen med vägen. Tack vare dig når vi vårt andningshål.

Tre gåsbönder

Läkaren Liselott Frykman på Brynäs Hälsocentral för ditt fina och empatiska bemötande. Du förgyllde Alla hjärtans dag med ditt stora hjärta. Du är en riktigt go doktor.

Gullan och Lennart B

Siv och Berry som var så snälla och tog hand om Ricci så vi kunde åka till Thailand.

Stig och Gittan

Karin som hittade mitt bankomatkort och även kom och lämnade det. Tänk om alla vore som du.

Ida

Personalen på Vallongården.

Vi som bor på tredje våningen

Mer läsning

Annons