Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Palliativa Teamet, dag-, kvälls- och nattpatrullsköterskor för fin och omsorgsfull vård av min fru Yvonne samt till arbetsterapeut Lena för hjälpen.

Bosse, Therese

Personalen i Hemlingby som kämpade hela dagen med att laga liften när vi hade friluftsdag. Sista timmen fick vi åka lift tack vare ert idoga arbete.

Elever och personal, Björke skola

Alla elever åk. 2-6 Björke skola som med glatt humör och positiv anda gjorde friluftsdagen i Hemlingby till ett trevligt minne. Det här gör vi gärna om!

Personalen Björke skola

Eleverna i i förskoleklass och åk.1 på Björke skola, som visat god kämparanda och glatt humör under friluftsdagen, med skridskoåkning, skidåkning och utelek.

Björke skolas personal

Den underbara personalen på förlossningen, operation och BB för all hjälp då vi kom till världen den 19 januari. Samt ett extra tack till dr Inger Blomberg på spec.-MVC och Margareta på MVC. Stora kramar från

Erik och Agnes med familj

Familjen Hultman och Rubert tack för all hjälp och omtanke när vi kom till världen och för att storebror blev så ompysslad av er. Stora kramar från

Erik och Agnes med familj

Caritha på BVC City Hälsocentral för att du lyssnade och hjälpte en ledsen och trött mamma. Det var så skönt att du lyssnade och tog mig på allvar.

Tacksam förälder

Dig som hjälpte mig när jag blev dålig på CC-puben under Sven Zetterbergs konsert. En blomma även till Tuula.

LL

Helena Andersson på Milboskolan. Vi är så tacksamma för att vi har dig.

Familjen Stjernlöf

Camilla Carlsten på Kristinelundsgården för att du är du och en jättebra chef.

En medarbetare

Mer läsning

Annons