Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Ambulansen, läkaren på Sandvikens familjejour, akuten, läkaren med personal på kirugen 111B och operationslaget för god vård samt köket för god mat den 29/12.

Jonna W Knudsen

Vår reseledare Anders samt övriga resenärer på sparesan till Pärnu för en härlig och jättetrevlig vistelse över nyårshelgen.

Lisbeth och Johnny

Jessica på Gavlegårdarna för ditt enorma tålamod på telefon när jag hade problem och kände att allt var hopplöst. Efter att ha pratat med dig kände jag mig pigg och glad igen!

Hyresgäst på Nygatan

Blodcentralen, Christina, Magnus, Veronica, Adra med flera för en jättetrevlig utvecklingsdag.

Eva, narkosen

Gunvor Greis, uroterapeut på Gävle Sjukhus, för att det är OK att ringa dig och att dina råd alltid fungerar.

Sjuksköterska Gävle kommun, Säbo

Gunilla, sjuksköterska på Gävle psykiatriska mottagning och Ola på boendestöd för att ni tog till er av vår oro och lyssnade på oss. Äntligen känner vi att det börjar hända något, att det börjar dras i trådar och man kan känna känslan av att snart se ett ljus i tunneln.

Döttrar till M.K

Personalen på avd 1 Kristinelundsgården som under de två sista åren skött om och vårdat Elis Eriksson. Ni har varit helt underbara. Alltid glada och positiva och ni har alltid tagit er tid att stanna till och prata en stund med både Elis och oss.

Elis Erikssons anhöriga

Gävle kommun som nu verkar inse att det är mycket bättre att bygga bostäder på den gamla Hemköpstomten än i Gävles grönområden och parker.

Ann Stenström

Magnus Winges, butikschef på Maxi Ica i Gävle, som har slutat att sälja fyrverkerier för våra fyrfota vänners skull. Hoppas att fler handlare följer efter.

Erika

Mer läsning

Annons