Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

Annons

Kent på Galaxen gym för trevligt bemötande, stort kunnande och engagemang när vi bett om råd och träningstips. Hoppas vi även i framtiden kan få hjälp av dig.

Ia och Oskar

Håkan med personal på Coop Extra, Fjällbacken. Ni vet verkligen vad serviceanda och god kundkontakt är.

Nöjda kunderna Rolf och Gunilla

Dr Andreas Johansson för ett gott samarbete den 23/12.

Inga-Lill och Lucy

GGIK:s P-95 som vann A-finalen i Storvreta cup. Snacka om kämpaglöd och laganda som heter duga. Vi som var där fick se innebandy på hög nivå. Var stolta över er själva.

Supporter

Personalen på avd.1, Bergmästaren, Omvårdnad Gävles korttidsenhet, för att ni har varit så snälla och omtänksamma under min mamma Brittas sista tid.

Liselotte

Den på Maxi Ica som bestämde att butiken inte skulle sälja raketer och smällare. Jag önskar att fler kunde följa ert exempel. Våra skotträdda djur tackar er.

Catta

Tommy Flybring för mycket god mat och service vid vår Ankarcup.

Mat-tanterna

All personal på Vallongården 1F som varit så vänliga och omtänksamma under alla år pappa bott hos er. Han har haft en bra tid hos er. Thomas Ö

Personalen på Hemlingbystugan som alltid är snälla och trevliga. Och vi tackar så mycket för sittunderlagen och vattenflaskorna vi fick på onsdagen.

Förskolebussen

Seija, Cecilia och Jenny som tillsammans med barnen i Förskolebussen gör dagarna roliga, utvecklande och innehållsrika.

Robert Skoglund

Dem som tog ställning och bestämde att Maxi Ica inte längre ska sälja fyrverkerier för djurens bästa. Jag önskar att fler handlare gjorde detsamma.

Ammie Friberg

Ursula och Janne i Hästbo som bjuder släkten på en underbar julafton med härlig gemenskap.

Mejt

Ingela S och Anna-Lena S, två riktiga julänglar, för att vi återigen fick avnjuta ett fint julbord i Djupdalen i Hofors, samt till alla som hjälpte till med bestyren.

Vi som var där

Var och en av våra underbara vikarier som ställt upp för oss i tid och otid. Vi ses snart!

Källbackens förskola

Dig, ärliga människa, som lämnade in kassen på McDonalds på nyårsaftonen. Du räddade bröllopet.

Jörgen och Anneli

Personalen på Bergmästargården avd 4, för den omtanke och omvårdnad som min mamma Mary fick hos er under hennes sista tid i livet. Även till Alice som stöttat henne och hjälpt henne och ställt upp när hon bodde hemma.

Dottern

Lars Högberg som hittade mitt körkort. Vilken tur jag hade.

Ulrika

Palliativa teamet, avdelning 17 samt distriktssköterskorna på Sätra HC för allt stöd och fin omvårdnad av Ingrid Sjökvist under hennes sjukdomstid. 

Åke och Inger

Camilla och Hasse för en fantastisk vistelse och nyårsfirande i Stockholm, jättetrevligt på alla vis och till Eva och Göran för trevligt sällskap.

Kramar från Tove och Janne

Bodil och Göran för allt ni ordnade när det gamla året blev nytt.

Från oss alla som var med genom Sonja & Kjell

Alla duktiga hantverkare som med kort varsel såg till att jag fick mitt fuktskadade kök färdigt till jul: Jimmy Odby med killar på Gävle Byggteknik, Daniel Olivensjö NFS, hantverkarna från Stefanssons Golv.

Eva Eriksson

Ronny Pettersson, Oppala, som såg till att jag fick tillbaka min cykel. Heder åt sådana människor.

Janne, Hille

Alf Persson med fru på AOP Tandteknik AB i Gävle för att han åkte till sitt företag den 28 december och på mindre än en timme reparerade min gamla mors löständer som gick sönder den 23 december. En blomma även till Margareta Bodinsson, på Gävle kommun för att allt löste sig så smidigt.

Mikael H med familj och släkt

Alla på Granliden för det underbara nyårsfirandet och till Johan Glimmerbäck för hans fantastiska solonummer.

Rönnqvistarna

Alla i Bosse Heeds storband samt Camilla Sörman för en mycket njutbar och härlig nyårskonsert i Björksätra kyrka.

Hans

Busschauffören som var så snäll och skjutsade oss hem natten till nyårsdagen. Du gjorde slutet på en redan bra kväll bättre. Fler personer som du behövs i samhället

Fyra ungdomar

Alla våra grannar i Norra Åbyggeby som tog hänsyn till vår önskan för nyårsafton. Stort tack för att ni förstod oss och tänkte på våra djur och barn och begränsade fyrverkerierna till tolvslaget. Vi uppskattar det otroligt mycket! Fler borde vara lika hänsynsfulla som ni.

Familjerna Hedqvist och Hillman, Norra Åbyggeby

Den person som hittade min bilnyckel med en prisma på och lämnade in den till Konsum Eken den 28 december. Hoppas att alla dina nyårsönskningar slår in.

Tacksam bilägare

Magnus Lundquist på GD, som i sitt ”tidigare liv”, gav tips om hur man lagrar egen ost. Oj, vad god den blir efter fyra-sex månaders lagring.

71 årig tant med många ostar på lagring

Hemtjänstgrupp Solrosen och Karl-Johangården vån 2 i Sandviken för ett mycket gott bemötande, stort stöd och hjälp under julhelgen när olyckan var framme.

Gunnar och Gunnel Eklund med döttrar

Ann-Sofie och hennes kollega på Forellplan vån 4, för er omtanke när du ringde och frågade om eventuella åtgärder angående en boende.

Konsult-ssk 2/1

Laila Jonsson och Tobias Lövgren, SE-Banken för all hjälp med mina bankärenden.

Sven

Ambulanssjuksköterskorna, personalen på hjärtintensiven och vårdavdelning 105 som tog hand om mig på ett så bra sätt under julveckan.

Gertrud

Mina arbetskamrater på avd. 6 Bergmästargården, Carola Westby-Tjernström och Annelie Lindström, för visad omtanke när jag än en gång detta år mister en person som står mig väldigt nära.

Rose

Mer läsning

Annons