Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till

Annons

Informatören Alice Berggren och läkaren Hector Lerner på Carema hälsocentral i Bomhus för bra information, avkopplande musik i väntrummet, god service samt förståelse och hjälp med min åkomma. Livet känns lättare med såna människor omkring sig.

Lotta

Alla er som stannade och hjälpte mig när jag hade gjort illa foten på väg från Ön i Hedesunda natten till 27/7 och till dem som var så snälla och skjutsade mig till akuten och som dessutom stannade och väntade tills jag var klar och sedan skjutsade hem mig.

Marielle

Den snälla familjen på Krikonvägen 17 i Sätra som hjälpte mej när jag ramlade på min cykel.

Jonathan på Skogvaktarvägen

Sven och Ann-Marie som låter oss låna huset i Spanien närhelst vi vill, och som är så trevliga och hjälpsamma i övrigt.

Vi i Villastan

Lilian som svarade på GD den 29 juli och med en ängels tålamod vänligt förklarade att orsaken till de långa väntetiderna i telefon berodde på datakollaps. Jag var nummer 23 i kön under 45 minuter och var icke trevlig men efter samtalet med Lilian kände jag mig skamsen och blev snällare resten av dagen.

Inger

Hasse och Britt Dahllöf, för Hasses proffsiga sätt att köra oss fram och tillbaks till Umeå fotbollsfestival. Utan Britts hejar ramsor i bussen hade vi aldrig tagit brons. Helt otroligt att ni avbokar er egen resa för att hjälpa ett flicklag med busstransport.

Hille IF Flickor 17, ledarna

Örjan på Ramirent som kom ut och hjälpte mig när jag hade ramlat med cykeln och slagit mig onsdagen den 20/7. Det borde finnas flera som du.

Hanna

Ann Hurtig för allt när vi besökte Furuviksparken.

Malin med familj

Lasse och Ingegerd för att ni ordnade en mycket trevlig golfdag och efterföljande fest på Robin Hood i Forsbacka.

En av dagens 50 entusiaster

De två bartendrarna och vakten på Interpool som på ett mycket proffsigt och tryggt sätt löste situationen som uppstod i fredags.

Biljardbord 3

Nils och Mats på Valbo HC som tog emot min dotter torsdag förmiddag 28/7 trots att vi inte tillhör er hälsocentral. Min dotter hade ramlat under ett ispass och gjort sig illa i handleden. Även en blomma till de två sköterskor som kom med smärtstillande. Vi blev sittande på röntgen/akuten i cirka sex timmar och det visade sig att handleden var bruten.

Lotta

Alla på Hamrånge vårdcentral i Bergby. Ni gjorde att vi kände oss trygga och väl omhändertagna.

"Kristallsjuka" Göran med familj från Täby

Den vänliga personal och kund som lät mej få gå före då jag hade bråttom på Wallewin blomsteraffär Nybo den 8 juli.

Catarina

Killen på motorcykeln som körde genom Mårdäng i måndags klockan 13.30. Du förgyllde min ridtur genom att du stängde av ditt fordon och rullade 50 meter före och efter. Tänk om alla vore lika omtänksamma som du!

Tjejen & hästen

Mer läsning

Annons