Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Toast-madame Susanne och Emely, Malin och Micke för allt engagemang ni lagt ned för att göra vår dotter Angelicas & Carls bröllop samt fest till en minnesvärd dag.
Lena & Kenneth

Alla ni på Friskis och Svettis som håller i sommargympan i Boulognern. Sommaren blir alldles extra, när vi får gympa utomhus och ledarna är glada och får oss att ta i lite till. Naturligtvis skulle det inte vara samma glädje utan musik så musikfixarna får inte glömmas.
Deltagare

Sara på Spa gamla Gefle för ditt uppriktiga sätt och dina goda råd. Du har fått mig att hoppas på vacker problemfri hy. Tänk om fler människor var som du.
Lina

Ann-Katrin och Birgitta som hjälpte och var tillsammans med oss på vår älskade faster Johannas och Mikaels bröllopsdag 23 juli. Ni var till stor hjälp i Oslättsfors kyrka och även i hemmet hos farmor och farfar. Vi sov gott hela natten.
Lukas, Lilian och Leila Dahlström

Avd. 108, sal 9 på Gävle sjukhus. Hela teamet är värd all beundran för det arbete ni utför. Jag vet inte hur ni gör, men allt har känts personligt och tryggt.
Inger

All personal på Högbergsgårdens förskola för ytterligare en rolig och lärorik termin. Vi ses snart igen efter ett långt härligt sommarlov.
Kramar från Ester

Ambulanspersonalen, personalen på akutmottagningen och IVA som tog hand om och stöttade oss under midsommarhelgen i samband med Kjell Wikströms sjukdom och bortgång.
Tuija Wikström

Liviu Voinea på Svenska Pensionsgruppen i Gävle för allt arbete du lagt ner på att få lite ”guldkant” på min tillvaro.
Monika N

Ambulans/akutperonalen den 22 juli för det fina bemötade vi fick när Svante blev akut sjuk. Även personalen på AVA där Svante var inlagd.
Inger och Svante

De unga trevliga och hjälpsamma expediterna på Lindex på Nian i Gävle.
Nöjd kund

Dig tjej, som kom springande och hjälpte till, när den gamla farbrorn i rullatorn tappade byxorna mitt i gatan. Han kunde inte släppa rullatorn själv. All heder till dig.
Bilist

Er alla i Storvik och Gästrike-Hammarby som besvarade min enkät som 30-årsuppföljning av hälsa och sjukdom i området.
Bertil Hagström, läkare i Storvik

De snälla damerna på Eckeröbussen lördag 23 juli 12.30 som gav oss varsin biljett till resan.
Tacksamma resenärer

Sjukgymnast Anna på Strömsbro Hälsocentral. En del sköter bara sitt jobb, men andra engagerar sig med känsla, intresse och humor.
Gubben med ryggen

Nicke Lindberg för att vi fick låna skyliften så vi kunde rödfärga högt.
Hembygdsföreningen

Berggrens-Ove, Ove Walfridsson, för att vi fått låna originalen då våra kopior brunnit upp i biblioteksbranden.
Forskargruppen i Österfärnebo

Personalen på Sofia Magdalena avd Sofiedal för god omvårdnad av vår pappa Bosse under alla år som han bodde hos er.
Marina, Gunilla och Anna Karin

Krille som hittade mitt bankkort på Stortorget i Gävle, lördagen 16/7. Världen behöver fler av dig.
Maria

Mathias på Coop Bygg som den 18/7 var otroligt hjälpsam och gav oss service utöver det normala när vi handlade spånskivor tio minuter före stängning.
Maria och Anna

Var och en av den underbara personalen på Villa Milbo. Vi har haft förmånen att vistas hos dem och blivit omhändertagna på bästa tänkbara sätt
Ann-Mari och Willy

Min arbetskollega Yvonne Berglind på Lättings kulturhus som alltid är glad och trevlig och har ett vänligt bemötande.
Kjell

Mattias i kassan på Konsum i Ockelbo. En färdigslipad diamant sin unga ålder till trots. Du utstrålar värme, tålamod och humor och behandlar alla lika trevligt. En blomma även till den som anställt dig.
En som bytt affär

Lisa på Hedvigs trädgård för alla fina blomster uppsättningar du gjorde till Lasse.
Solveig

Ledningen som ser till att så många får plats på er underbara camping på Rullsand. Havet lockar och det finns plats för alla som älskar havet.
Vi kommer tillbaka

Dekkis och de två grabbarna som hjälpte till att få ut mig och min motorcykel ur skogen på I 14 när jag kört omkull och brutit benet.
Reine

Mer läsning

Annons