Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

...Personalen på akuten som hjälpte mig när jag skurit upp mitt ben på en släpvagn onsdagen den 22 juni. Doktor Elias med personal, Anton med flera, ni gjorde ett jättebra jobb med att sy mitt ben utan att jag blev rädd. Tack för fantastisk hjälp. PS Hoppas det gick bra med dig som hade en krok i tummen DS.

Jonathan med familj

Fixar-Malte som klippte gräsmattan före midsommar trots ösregnet.

Astha Holm

Margot på Eskön för en fin dag, även ett tack till Gunilla T för att vi fick se hennes fina trädgård.

Från oss alla som var med genom H.L

Sonja, Sofia Magdalena, för den trivsamma samvaron och förtäring med fin service av Sofie och Simone i hemmet i Forsbacka.

Bertil

Gentlemannen som räddade två fnittrande tjejer i ösregnet med punka i korsningen Utvalnäsvägen- Harkskärsvägen dagen före midsommarafton.

Lena & Helena

All personal och barnen på Myrbackagården, för en fin och bra midsommarfest, ni är helt underbara, både personal och barn. Ha de gött.

Mona Engström

Personalen på Närbogårdens förskola i Hagaström. Tack för åren vi haft tillsammans med er, ni gör ett bra jobb. Ett speciellt tack till Erika och Yvonne på Stora Blå. Ivar och Noa

Lotta på Resia för ditt otroliga engagemang när vi skulle boka kryssning och fira vår bröllopsdag. Du är verkligen rätt person på rätt plats.

Fam Jähder

Plantagen för er fina service och trevliga personal. En liten extra blomma till Lina som trevligt och proffsigt hjälpte oss med våra fina trädgårdmöbler.

Tacksamma kunder

Mer läsning

Annons