Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Gunnar Fahlstedt för att du var så fantastiskt snäll och lämnade in mitt passerkort på jobbet när jag hade tappat det på stan. Hoppas du får en riktigt härlig sommar, du är en sann gentleman.

Johanna

Carina Ronnerfors och Camilla Hessman för all tid och jobb ni lägger ner på oss tjejer i Valbo FF F-01. Tusen tack för en härlig kväll med supertrevlig sommaravslutning i Bovik, med tipsrunda, grillning, bad och fotbollsmatch. Nästa säsong ligger mammorna risigt till. ”Valbos brudar tackar och bugar”

Från tjejerna med familjer

Magnus och Bosse på Kvalitetsbilar, för snabb service och ett trevligt bemötande.

OML

Ullis och Anna-Karin på Limön som enträget telefonerade ihop en räddningaktion för oss två som blivit akterseglade, och Tommy som skjutsade oss med båt till Engesberg, och en liten blomknopp till Stefan som hämtade oss med bil för färd till sta'n. Vilken fantastisk dag, vi hade tur med vädret också.

Två kvinnor på vift

Tomas Wall, flickor och pojkar födda 95 och 98 från Hille IF:s ungdomslag som hållit ihop och genomfört fotbollsskolan på Hille IP på ett mycket bra sätt för de 90 ungdomarna som deltog under midsommarveckan.

Hille IF:s styrelse

Gycklarna Malin och Weine Pernersten för er roliga cirkusskola som ni anordnat för våra barn i sommar. Ni är helt suveräna.

Från alla glada cirkusbarn och deras föräldrar

Mer läsning

Annons