Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Killarna Jonas och Patrik på HardSoft som fixade en ny dator så fort och bra. Vilken kanonservice. Nu fungerar allt perfekt och tänk, jag fick äntligen en egen mail-adress.

Elisabet o B-G

Personalförsörjningsenheten (PFV) omvårdnad, Gävle kommun. Ni är en fantastiskt fin arbetsgrupp, tack för att ni varit så förstående under den tid som jag inte kunde bidra med det jag önskat.

Michaela

Mats Porath och Gunnar Abrahamsson, för förlängningen.

Kajsa

Den underbara dagispersonalen på Smultronstället avdelning Hallon i Sätra. Tack för ert fantastiska engagemang med alla barn. Vi känner oss verkligen trygga när vi lämnar det vi värderar mest i hela världen i era händer och går vidare till våra jobb.

Leo med familj

Madde på Cofi, städ- och servicebolaget, för din hjälp, ditt engagemang och gulliga sätt mot min son i samband med dina städ- och handla mat- och fixa-besök hos honom.

Tacksam mor

Birgitta Ström-Eriksson som bjöd hem oss alla och ett jättetack till Steve för de goda drinkarna han serverade oss. Tack för en supermysig kväll.

Arbetskamraterna 107b

Marianne som ordnade Ålandsresan och för ditt coola uppträdande i incheckningskön. 

Tre nöjda

Tjejen som hjälpte mej upp, och in till Hallen för omplåstring när jag stöp vid övergången på Södermalmstorg torsdagen den 16 juni. Även en blomma till Konsumpersonalen som plåstrade om mej och torkade bort allt blod. Tack för att ni är så gulliga.

Evy

Mer läsning

Annons