Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Heléne och Ingvar för den inbjudande och fina dukningen av de goda och färgglada rätterna vid Fanny Värnbrinks studentexamen.

Mormor och Mats

Kalle, Stefan, Mange, Gunnel och Maria för all hjälp vid vår flytt till Hagaström. Ni är fantastiska! Ett extra tack till Robert Martinsson för att vi fick låna en lastbil av dig.

Anna & Danne

Markhedens gruppboende för en suveränt trevlig och gemytlig sommarfest, med mycket och god mat samt glatt och trevligt bemötande, och Walles underhållning. Vi trivdes verkligen!

Stig och hans inbjudna gäster

Ambulans-Madde som älskade att sticka svårstuckna, kuratorn, logopeden, arbetsterapeuten, sticktanten Barbara, mina läkare och all övrig personal på strokeavdelning 109 i Gävle som var så gulliga mot mig när jag var där. Trots överbeläggning så kändes det som att ni hade tid för mig och jag kände mig väl omhändertagen.

Karin Dahlström sal 9

Karin och Janne Qvist för att ni avbröt er fisketur och skjutsade mig till Smörnäs när jag skadade foten.

Christin

Tjejerna på Indiska som hjälpte mig sätta namn på min nya favoritmusik, Philter.

Ulrika

Personalen på Kristinelundsgården avd 2B i Bomhus. De har varit helt underbara under de tre år som min bror Rolf Olsson bott där, inte minst nu sista tiden innan han gick bort den 8 juni. Det har känts så tryggt för mig. Det finns pärlor inom vården.

Barbro & Tage Elvegård

Hamrånge hembygdsförening för att vi får ha vår sommaravslutning på Hembygdsgården.

Barn och personal på Solkattens förskola

Kardborrens föräldrar och alla andra som sponsrade vår sommarfest med massor av fina priser. Äppelträden är nu i jorden och vi hoppas på många goda frukter framöver.

Kardborrens personal

Kenneth med personal på Glada Kocken för god mat och bra service vid vår dotters studentuppvaktning.

Per och Bibbi

Ingela och övrig personal på SGS Buss i Gävle som såg till att jag fick tillbaka mina glasögon.

Peter Olsson, Lund

Sören Bergwall, sjukgymnast på Stortorgets HC, för att du ställde rätt diagnos och hjälpte mig tillbaka till livet igen.

Madelene Ekman

Borgarskolans avgångsklasser 2011, som skötte sig på ett föredömligt sätt på sin studentdag och gjorde avslutningen till ett positivt minne för livet. Både för sig själva och de lärare och övrig personal som deltog.

Mycket stolt lärare

Ulla med personal på Stora Sätra för en fantastisk kväll med kunglig mat, sångframförande av Margaretakören, känslosamma tal, fina presenter, rosenbuske och medalj på vackert hyende. Jag kommer att sakna er alla.

Margareta Bj

Thomas Ljungström på Gösta Samuelsson Bil, Gävle för all hjälp.Danne Audi A4

Sten Ljunggren och Olle Hedström för att ni alltid ställer upp och skjutsar oss med traktor och vagn till våra vårfester på Hembygdsgården. Ett tack även till Emil och Emelie på Ica för att ni skänkte tablettaskar till alla barn.

Barn och personal på Solkattens förskola

Den som hittade min väska på en kundvagn på Sätra centrum och lämnade in den i kassan.

Anna-Carin

Administrativa avdelningen på Komvux för den fint ordnade hemliga resan och avtackningen. Det var en riktig toppendag!

Kerstin Eriksson

Alla rara ”flickor” på akuten morgonen den 6/6.

0143

Mer läsning

Annons