Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

De medlemmar i Husmordersföreningen som ordnade den trevliga Dalaresan.

Vi som var med på resan

Er som sköter planteringarna i Esplanaden. Vi njuter av blomsterprakten med tulpaner i olika vackra färger och nu ser vi fram emot sommarens höjdpunkt, de ståtliga fuchsiorna.

Flanörerna

Elever och lärare på MoveIT-gymnasiet i Gävle för den fantastiska vårshowen ni bjöd oss på. En extra blomma till dans- och musikläraren Jennie Waldenby som stöttade eleverna och deltog med stort engagemang och smittande glädje genom hela föreställningen.

Tacksam förälder

Ambulanserna, poliserna, brandmännen som kom till OK/Q8 Sandviken söndagen den 5 juni när vår lilla son var medvetslös. Tack till er alla för all hjälp och extra tack till ambulanspersonalen och personalen inne på barnavdelningen på Gävle sjukhus.

Nöjda och tacksamma föräldrar

Italienska Föreningen i Gävle för fina filmer, vänligt bemötande, presenter med mera. Fortsättning följer hoppas vi.

Två systrar som uppskattar både Italien och film

Den person som lämnade in min sons plånbok på Ica Nära i S. Bomhus. Alla pengar och biocheckar var kvar. Fantastiskt att märka att det finns ärliga människor. Han blev jätteglad. En blomma även till personalen som lyckades ringde till sonens faster.

Mamma till glömske sonen

All personal på avd. 109S för er goda vård och omsorg. Trots tung arbetsbelastning har ni alltid varit glada och trevliga under mina veckor hos er.

Många kramar, Marie 16:1

Johan Hansson på Milboskolan för allt du gjort för vår familj. En mentor som du borde alla elever få ha.

Två föräldrar (tror du vet vilka)

Alla som sålde och köpte majblommor. Tack vare er har vi nu glädjen att kunna hjälpa barn och ungdom i Torsåker med omnejd. En blomma även till Siv för priser till bästa säljarna. 

Torsåkers Majblommeförening

Er på Vikingaskolan för det fantastiska arbete ni gör med barnen varje dag. Ni har en härlig syn på barns lärande och allting är möjligt. En särskild blomma till Lena och Majvor som är så duktiga och inspirerande pedagoger samt till rektor Marko Friman som gjorde det hela möjligt.

Marianne

Personalen på Carema på Adjunkten på Vågskrivargatan för den trevliga sommarfesten den 1 juni.

Vi som var där

Mer läsning

Annons