Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Anders Kock i Harnäs-Skutskär Simsällskap för allt du gör för alla simmare och simkolebarn. Och stort tack för all hjälp med filmningen.

Sara

Alla elever och lärare i Gävle som hjälpt oss och besvarat vår enkät Ung Röst 2011. Till hösten kommer en rapport om hur barn och unga i Gävle har det, och nästa år presenteras resultatet för FN:s kommitté för barnets rättigheter i Genéve.

Margareta Elensky, Rädda Barnen i Gävle

Mina underbara dagmammor i Ur och Skur Bäckis. Först en helt perfekt dag på Järvzoo och så nu två fantastiska dagar i Smörnäs. Tack för att ni tar hand om mig på ett sådant omtänksamt sätt och ger mig upplevelser för livet.

Kramar Oliver

Vår gympaledare Inga Jansson, för en jättetrevlig dag i din stuga, med gott kaffe och massa godsaker. En blomma även till Elsa som hjälpt till i köket. Solen var med oss som vanligt. Vi ses till hösten igen.

Fredagsgänget

Fanny, Malin, Sofia och Therese för er fina insats rörande det ”skrämmande” arbetet på Bergby Centralskola.

Häxan

Klass 4 A och 4 B (med lärare) vid Sofiedalskolan för den magiska föreställningen ”Hallå Rymden – Hej Spejs” ni bjöd oss på.

Publiken

Emily Edvall på BB-mottagningen, för ditt fina omhändertagande den 20/4. Önskar att alla inom vården vore som du.

Linda, Micke & Lovina

Personalen i köket på Heartbreak, speciell blomma till Jimmy och Fredrik för deras trevliga och proffsiga mottagande när man ringer. Speciellt denna gång när vi var sent ute med vår beställning.

Från oss på Hjälpmedel SAM genom Mia

AVA, Gävle sjukhus, och särskilt till mina handledare Lina D och Kicki som tagit så väl hand om mig som sjuksköterskestudent under min slutpraktik. Det ska bli ett nöje att jobba hos er i sommar.

Lisa

Ann-Christine Pierrou, pensionshandläggare Gävle kommun. Du har ställt upp och svarat på alla mina konstiga frågor om tjänstepension. Mailen har gått fram och tillbaka men nu vet jag hur jag ska göra. Tusen tack för ett fantastiskt jobb som du gör. Rätt tjej på rätt plats.

Kerstin

Er alla, kvinnor som män, som i ur och skur tagit er till vattengympapassen på Valbo Sportcentrum, glatt mig med er skönsång och fina presenter under mina år som ledare för Valbo Gymnastikförening. Nu ”skuttar” jag vidare och jobbar hälsofrämjande på annat håll.

Många kramar Kristina Berglund

Två av världens gulligaste och det är Malin och Linda på Cubus. Tack för hjälpen.

Anki

Gittan och hennes arbetskamrater i Ur och Skur, Bäckis som gör så mycket för och med sina dagbarn bland annat nu senast till Smörnäs på övernattning

Kramar Lucas farmor och farfar

Mer läsning

Annons