Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Mina dagmammor i Ur och Skur, Bäckis. Tack för den härligt underbara dagen på Järvzoo. Ni är det bästa som finns.

Kramar i massor Oliver

Våra fluortanter Anna-Lena och Susanne (Bill och Bull) på Folktandvården i Hofors som under detta läsår förgyllt tillvaron för oss. Vi ser fram emot en fortsättning i höst.

Elever och personal på Hedängskolan 7-9

Alla er som hjälpte mig att göra middagen här på slottet för prinsessan Victoria och prins Daniel till en oförglömlig kväll. Alltifrån sommarbocken, blommor, praliner, inredning, musiker och till sist min fantastiska kök-servicepersonal.

Yasmin Husfru (inte husmor :)

Ronja på Ytterhanässkola för hennes otroliga engagemang för våra barn. Fortsätt vara den du är.

Föräldrar till barn på Ytterharnäs skola

Lina på Scorett i Gävle för kundservice långt utöver det förväntade. Hade köpt skor på annan ort (och till och med en annan skokedja) som gick sönder efter en månads användning. Du tog kontakt med tillverkaren och fixade allt till mitt bästa. Tusen tack.

Gudrun L

Världens bästa lärarband som finns på Borgarskolan i Gävle. Tack för att ni år efter år orkar ge oss energi när vi som bäst behöver det.

Så mycket bättre...

Thomas, taxichauffören, som erbjöd sig att bära upp min resväska, det kan man kalla gentleman. Så lite som betyder så mycket.
Barcelonaresenären

Mr Garner på Engelska skolan för att du hjälpte mej med att klippa upp mitt cykellås som inte gick att få upp. Du räddade verkligen min dag, utan din hjälp vet jag inte vad jag skulle tagit mej till. Stort tack.
Isa

Mörka Maria på Harrys, som gör goda drinkar och som verkligen propsar på sin publik varannan vatten. Så ska det funka, kanonkul på dig.
Crister

Johan och Anders på X:et VVS för fantastisk service sent i fredags. Ni räddade vår helg. Nu fungerar köket.
PO och Carita

Anna och Mia på Memira för att ni alltid är så hjälpsamma när man kontaktar er. Ni ställer alltid upp och försöker lösa problemen som man kan ha.
Eva-Lena H

Thomas Utby på Fonus, som på ett väldigt professionellt och ödmjukt sätt, hjälpte oss med allt det praktiska som följde med Folkes bortgång.
Greta Hedström med familj

Kyrkoherden Thomas Erixon vid Heliga Trefaldighet som gjorde Folkes begravning så pass ljus och vacker som den blev i Staffanskyrkan den 20/5.
Greta Hedström med familj

Marie Skönblom Engstedt som sjöng så vackert på Folkes begravning.
Greta Hedström med familj

Maria Heimdahl för att hon har varit vår allra bästa vän och arbetskamrat i snart 20 år. Tack för ditt stöd och civilkurage. Lycka till med nya jobbet.
Lars och Eva Strindberg

Torbjörn Tuvesson, Lasse Karlsson, Khatereh Djavani, Hassan Baderkan, Kim Gunnarsson, Samuel Ersyd, Helena Nilsson kärlkirurger på Gävle sjukhus, tack för ett fantastiskt lagarbete genom alla år.
Eva och Lars Strindberg

Sofia och alla fantastiska tjejer på Pole and Fitness Studio som förgyller vardagen för oss.
Nivå två

Calle Jungsbo, Hamrånge, som räddade vår underhållning med att låna ut sin keyboard .
Solberga Bergby

Viktoria Hillman, som jobbar på ambulansen i Gävle, för att du kom till oss och visade hur det fungerar då ambulansen kommer till en olycka.
Elever och lärare på Solängsskolan

NTF och Lars-Eric Abrahamsson för att du deltog på vår temadag och lärde oss så mycket viktigt om att vistas i trafiken.
Elever och lärare på Solängsskolan

Mer läsning

Annons