Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Världens bästa Marie Zajicova, specialistläkare på Onkologen, Gävle sjukhus. Din kompetens och ditt fantastiska engagemang ger mig ovärderlig trygghet under en jobbig tid. Du är absolut rätt person på rätt plats.

Siw

Barbro på Sätra blommor för den vackra buketten till begravningen.

Linnéa

Våra superbästa ledare Eva, Jonas och Peter, tränare och ledare fär GGIK innebandy flickor -96, för en säsong fylld av spännande matcher, roliga cuper och ett DM-guld som grädde på moset. Vi ser fram emot nästa säsong med våra fantastiska tjejer i laget.

Föräldrarna på läktarn

Den brunhåriga killen i den blåa kepsen inne på Ica plus, i Södra Bomhus, som var en ängel och gav mig den femma som fattades så jag kunde köpa en glass. Tack så hemskt mycket, du är guld värd.

Tjejen i den röda jackan och de två filurerna

Preoperativa mottagningen, Gävle sjukhus. Jag skulle få en picc-line inlagd i en åder. Tyckte det lät hemskt och var helt skräckslagen inför behandlingen. Magnus och alla andra jag kom i kontakt tog så väl hand om mig på ett personligt, men ändå proffsigt sätt. Det kändes tryggt och allt gick så bra.Tusen tack.

Tacksam patient

Alla elever från Vasaskolans jazz och danslinje för bra framträdande på konserthuset 10/5, ser fram emot fler tillfällen att få se och få höra Er.

RIMANI

Mer läsning

Annons