Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Dig som lämnade in min väska som jag glömde på Max Söder den 4/12. Du räddade min jul.

Virrpannan

Ingela Jönsson för en fin och inspirerande visning på Länsmuseet.

Myrstackens barn och fröknar

Furugården avd.C för en mycket trevlig grötfest och för ett härligt engagemang.

David, Ingemar och Ulrika

Passageraren och busschauffören på 2:ans buss som hittade mitt visakort.

Tacksam

All personal på Björkegrenska gården avd. Söder 5 för omvårdnad om vår far Gunnar Helling samt trevligt bemötande.

Barnen

Barnmorskan Stina E. samt undersköterskan Jennica S som i lördags hjälpte oss att få vår älskade kille till världen. Ni var helt fantastiska!

Kramar, familjen Starborg

Den ärliga person som i söndags lämnade in ett kvarglömt paket på Ikea som var inköpt på Köpis. Hoppas tomten såg dig.

Fiket på Ikea

Fru L för din medverkan på musikhuset i Gävle i torsdags. Du har inspirerat mig att leva vidare och att försöka hitta något positivt i livet. Du är absolut det bästa som hänt mig under mina år i Gävle.

Bitte

Ulla Britt Lindgren för hennes engagemang att göra Björkecirkeln trevlig och till Irja Jansson för att hon hjälpte till vid den mysiga avslutningen med julgröt.
Cirkelmedlemmarna

Bettan som ställer upp och skjutsar oss till och från herrmiddagen.
Kjell, Carin, Johnny


Lena på Carema, 6:e, för att jag som vikarie fick följa med och äta julbord, även en blomma till all personal och anhöriga för att jag alltid känner mig välkommen. Ni gör alla så att man känner sig som en i gänget.
Maria Krook

Er alla på Hund och Kattkliniken för allt stöd och hjälp för Beda och mig. Nu sover Beda.
Matte

Personal och barn på förskolan Stjärnan, som bjöd in oss alla till ett fint vernissage 23 november. Ni är alla helt fantastiska.
Jolinas mormor

De hjärtligt, glada rödakorsflickorna Ann-Marie och Lena och deras hjälppersonal för en underbar trevlig julfest på vårt boende på Adjunkten. Underbart att ni finns.
Vi som var med genom Elsa

Doktor Misgena på Läkarhuset för all hjälp som vi fått i vår önskan om ett barn, även om vår önskan inte har gått i uppfyllelse än. Vi tycker att det är väldigt tråkigt att vi inte får fortsätta att gå till dig.
F

Min snälla granne som tog hand om min tvätt för någon månad sedan då jag inte kom in i tvättstugan på grund av av det idiotiska taggsystemet – jättegulligt av dig!
Tacksam hyresgäst på Fredriksdalsvägen 8 B

Källöskolans klass 1A:s elever för en underbar soaré. Ni är bara bäst! Tack även till Kia Smedberg som ser till att skapa en bra gemenskap och trygghet i klassen.
Föräldrar till världens bästa barn

Jessica och Carina, Attendo LSS, för en fantastisk kväll på julgalan i Sandviken den 7/12.
Personalen

Stefan på Olssons bröd. Barnen hade kul med saffransdegen!
Smultronstället

Jeanette och kollegorna Margaretha, Tord och Git med flera hos Carema Sjätte Tvärgatan 26, för er fantastiskt fina omvårdnad och bemötande av min mor Aina under hennes tid hos er. Tack vare er blev det en fin tid.
Robert

Peter, Annelie, Agge, P-G och Magnus, som tränar fotbollstjejerna i Hille IF -00, för allt engagemang och fantastiskt jobb. Kul att se hur tjejerna har utvecklats denna säsong. Vi ser fram emot att se matcherna nästa år.
Föräldrar & spelare

Görgen med G, som körde bussen till Gävle från julgalan i Göransson Arena, för ditt omtänksamma och fina bemötande.
Vi fyra

Mattias Moberg, Fredrik och Jimmy för ett fullgott arbete när ni fixade tapetsering och inlägggning av ny matta i min lägenhet i höstas. Jag kommer att kontakta er igen.
Ulla D

Läkare Kristina Bröms och distriktssköterskan Malin Grohp för snabbt och proffsigt omhändertagande när jag fick en stark allergisk reaktion. Tack vare er så gick det bra. Tack även till ambulanspersonalen.
Annika Åberg

Håkan Forsgren och alla snälla personer, som hjälpt mig till och från Strömvallen, så att jag kunnat se Gefle IF:s matcher.
Anders i rullstolen

Mamman med dottern Hanna som hade gjort illa sitt knä, som satt i väntrummet på akuten den 7 december. Tack för omtanke och sällskap. Markus tackar så mycket för slanten till godispåsen.
Mamma och Markus med axeln

Alla ni på Furugården som ordnat en så trevlig grötfest i hus C.Från oss alla som var där
Annika och Maria på barnmorskemottagningen i Gävle som ordnade en sån trevlig julfest.
Vi andra

Danielle Fa och Linda Sundqvist på Före & Efter Skönhetsklinik i Gävle. Man blir alltid så väl bemött hos er och resultaten blir alltid fantastiska.
Louise

Mer läsning

Annons