Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Familjen Axlund för att William fick åka med er fram och tillbaka till Buster cup.

Christina Hallner med fam

Alla på avd. 109L som tog mycket bra hand om mig när jag var dålig. Även till Sara med kollega på ambulansen, samt Daniel (tror du hette så) på 112.

Patrik

Berith & Astrid på Sodexo som städade så fint hos oss fredagen 6/5.

P-O, Hamiltong 34

Christer som skjutsade mig till akuten i lördags.

Sofie

Dig som bor på Gaddaborgsvägen och som hjälpte oss med bollar på Mackmyras golfrange när vi inte hade något konto och klubbstugan var stängd.

Två golfare och en motionär

Den sköterska och läkare på neurologavdelningen som lyssnade på mig och träffade min man. Det uppskattades mycket av oss. Tack för er lyhördhet och det goda mottagandet. Ni lugnade oss. Bra att det finns personer som er inom vården.

Orolig fru

Min advokat Carina Abrahamsson för allt du gjorde för mig. Jag vet att du kämpar i motvind men du ska vara stolt över att du försöker hjälpa en massa kvinnor. Du kan inte hjälpa att rättssystemet friar alla kvinnokränkare och att 99 procent av alla våldtäktsmän går fria.

Kämpa på!

Personalen på IVA och kirurgavdelningen för att ni skötte mig och mitt aortabråck med skicklighet och medmänsklighet. Tack för att jag fick en ny chans. Ni är bara bäst.

Börje Svedberg

Er alla som var med och bidrog till städningen och fagningen av Engelbrektsängen, speciellt till politikern Inger Schörling som deltog i arbetet.

I. Hedström, Bonde på Engelbrektsängen

Trädgårdsskolans fantastiska sjuor som genomförde en så proffsig talangjakt. En blomma också till alla modiga och duktiga talanger som tävlade. Jag är imponerad!

Gun

Den trevliga expediten Moa som jobbar på Shell, Norrtull. Du är alltid så glad och trevlig när man kommer in.

En nöjd kund

Alla som var med när vår son Nils föddes den 29 mars. Vi uppskattar allt ni gjorde för oss. Ett speciellt tack till Ingegerd Lantz för all hjälp och omtanke.

Johnny, Karin och Nils Wessen

Den underbara personalen på Gävle sjukhus, avdelning 111B för all hjälp jag fick den 2-5 maj. Ni är underbara och ni har stöttat mig genom den jobbiga smärtan.

Viktoria

Mina underbara grannar Gösta och Gun Hedman på Hagelgatan 45 för att ni är så snälla och för att vi har fått tidningen av er i många år. Bättre granar kan man inte få.

Eissa och Homa

Sven och Anja Brodin för att ni ställer alltid upp för oss. Vilken tur att vi har er!

Kram, Eissa och Homa

Pia Kofoed-Svedström för att hon alltid ställer upp på kort varsel när vi behöver din hjälp.

Stor kram, Petra

Agneta och tjejerna på Aromainstitutet för en fantastisk kväll med god mat och härliga aromabehandlingar!

Petra

Emils farmor som hjälpte vår son Robin rätt när han var på upptäcktsfärd.

Sara och Mattias

Gävle symfoniorkester. Jag var på er konsert i fredags. All heder åt dirigent och solist, men mitt hjärta finns hos Gävlesymfonikerna. När ni spelade Haydn kom tårarna.

Helene Bergström

Anette Reiman och Gun Hedman för en underbar kväll på Thomas Di Leva-konseren. Ni är underbara.

Anja

Mer läsning

Annons