Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Alla härliga, fantastiska människor som gjorde Kristinelundsgårdens 30-årsfirande till en underbar dag. Tack för förtäring, blommor, tal och underhållning av diverse slag. En speciellt blomma till Maj, Pia, Kerstin och Susan som höll i alla trådar och även till Eva och Susanne i köket.

Verksamhetscheferna

Alla er barn som kom och gjorde discot på Lillhagsskolan till en toppenkväll, tillsammans hjälpte vi barn i Malawi till en bättre vardag.

Rudsjö Scoutkår

Lillhagsskolan som lånade ut sin matsal för disco fredagen den 29 april.

Rudsjö Scoutkår

All underbar peronal på Team Sportia XL. Speciellt Mattias som hjälpte oss med köpet av ny cykel och barnsits.

Barnfamiljen

Våra två mentorer på Sandviken Praktiska Gymnasium. Ni lyssnar och hjälper oss på bästa sätt så som riktiga lärare ska göra. Ni behövs båda två så snälla, sluta inte!

WPM

Torsten Larsson för all hjälp med bortforsling av all sten och jord från vår tomt. Utan din hjälp hade det inte blivit så fint.

Johnny och Theresa

Den fantastiska person som den 2/5 tog hand om mina kvarglömda nycklar till mopeden och gjorde sig besvär att lämna in dem till apoteket Södertull.

Miss Piglet

Tomas, Peter, Nette och Uffe ledarna för GGIK-P00 för ert stora engagemang på innebandycupen i Mora och under hela säsongen. Hövdingarna, spejarna, medicinmännen med familjer

Mer läsning

Annons