Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Gunnar på ELGRO fastigheter. Tack vare att vi fick låna två superlokaler under påskhelgen kunde vi genomföra ”Konst på gångavstånd” på Tredje Tvärgatan 3.

20 tacksamma konstnärer i Gävle

Er på Skogslingan 10 som hjälpte till med omplåstringen av Philip då han cyklade omkull strax utanför er på annandag påsk. Så härligt när olyckan är framme att få frågan: Behöver ni hjälp?

Många kramar från Philip och hans mamma

Emil Westrin, Torsåker, som chaufför och Calle Lind i Torsåker för utlåning av biltrailer och buss så jag kunde få hem min epa från Stockholm. Ni är bevis på att vänner finns.

Sanna Forsberg

Dig på Ica Kvantum som när jag frågade efter färskpotatis och den var slut, ändå kom spingande med en påse färskpotatis som du hämtat från en varubil, precis när jag plockat upp mina varor på bandet. Du räddade mitt påskkalas.

Glad och nöjd kund

Polisen i Gävle som visade sig under en fest i Sätra natten mellan 23 och 24/4 när det blev lite stökigt och hög ljudnivå. Ni är guld värda.

Ulvsätersvägen

Dicken som hjälper oss i området Småmuren med så mycket, framför allt med vattnet som krånglar då och nu. Vi hoppas att områdets villaägare inser hur mycket tid du lägger ner.

Thomas och Lotta

Alla de som hjälpte mig när jag i november 2010 bröt benet när jag var ute och rastade hunden i Storvik. Blommorna kommer sent men jag kommer aldrig att glömma er för den enorma insats och allt stöd jag fått. Tack vare er alla så är jag tillbaka på arbetet och kan promenera med hunden.

Kiki

Dickie och Gunnar med flera i Säljemar/Småmuren för ert otroliga jobb för att vi andra skall få det bra. Just nu sliter ni med vårt vatten. Ni är inte rädda för att det är besvärligt trots sena kvällar och nätter ibland. Dickie är en pärla för vårt område.

Vi i 84:an med flera

Mer läsning

Annons