Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Jerker Gidlund på Gävle Sjukhus för att du har gjort min mage fin. Även ett stort tack för den underbara personalen på avd 112 K. Ingen nämnd och ingen glömd.

Sal 21:1 6-8 april

Hagaströms sexor för att ni var så duktiga att ni kom hela vägen till finalen i FPT och vann. Jag är väldigt stolt över er.

Segerkramar från Sigrid

Ledaren Hillevi på Friskis & Svettis för ditt härliga medelpass 16.30 på torsdagar. Du är alltid glad och pigg och peppar oss. Jag går alltid därifrån glad och nöjd.

En trogen motionär

Ledarna på Friskis & Svettis för ett underbart hårdrockspass i dag. Jag gick därifrån svettig och slut men med ett leende på läpparna. Hoppas på en repris snart.

Carina

Fältarna och Ungdomspolisen i Gävle för jättebra information på Sofiedalskolans föräldramöten.

Erika

De urtrevliga tjejerna på Skottes musikteater som storartat tog hand om 20 genomkylda personer och ordnade med fika på Gasklockorna den 7 april och räddade oss från stormen.

Gävle Konstcentrum med gäster

Elvy för en trevlig kväll med god mat och dryck och roligt surr!

Hille-Åbyggeby Supporterklubb

Anette och övrig personal på Forellens dagverksamhet Sätra. Ni är guld värda. Jag bugar och bockar för den här tiden hos er.

John Forsberg med döttrar

Vår snickare Leif Verkhammar som i tre månader har hamrat, spikat, borrat och sågat på vårt nya fina katthem på Kryddstigen. Utan din hjälp hade det inte blivit så fint. Du har på ett proffsigt sätt handlett ungdomarna och alla som hjälpt till.

Gefle katthem, Maria Wedin

Mer läsning

Annons