Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Syster Birgitta Persson som överraskande förhöjde kvällen med fin gåva och festligt bubbel onsdagen den 23 mars.

Rebeckorna

Barn och ungdomar i Gårdskär som framförde ”De hjältemodiga” i Föreningshuset den 27 mars. Ni var så duktiga! Kom igen med fler föreställningar! Tack till Johanna, Lovisa, Emma och Sofia som höll i trådarna.

Astrid Lindgrenfans

Dem som hittade min mobil och gav den åter, när jag tappade den på Gustavsgatan cirka klockan 12 i söndags. Vad glad jag blev!

Slarvmaja

Världens bästa Berne Andersson, Träffen Sätra, för att vi, ett hundratal pensionärer, kan styrketräna varje förmiddag. Hoppas du blir kvar i höst.

Barbro, torsdag 10-11-gruppen

Veronica L i Gävle för att du ställer upp så mycket för oss och hjälper pappa.

A , J och ”Need you now”

Ledarna för Hockeykillarna i HÅIK -02 som har ställt upp, tränat och peppat våra killar under säsongen. Vi ser fram emot nästa säsong.

Föräldrar och spelare

Pär Johansson för studiebesöket vi fick på Leaf.

Klass SPE1A

Linnea Josefsson som förgyller mina vardagar med sin tillvaro. Skolan skulle inte vara någonting utan ditt underbara leende som man skymtar ibland uppe i cafeterian. Ett stort tack för att du hjälpte mig när jag ramlade i trappan i fredags.

Din hemliga beundrare

Barnavdelningen 107B, som hjälpte mig när jag inte ”bara” fått lunginflammation utan även magsjuka. Ett speciellt tack till Linda.

Wille rum 22

Ledarna för Brynäs IF Team U15, speciellt till Thomas Smedäng, för resan till Tjeckien och Czech Spring Hockey Cup, till spelarna som nådde tredje plats, till alla föräldrar samt till den största, ljudligaste och snyggast klädda klacken.

Magnus

Mer läsning

Annons