Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

All personal i Palliativa teamet. Ni är änglar allihopa!

Familjen Hultgren

Kerstin och Susann på Forsbacka skola för allt ni gör för pojkarna i sexan.

En mamma

Inga Åhlen. När du höjer din trollstav så följer glädje och energi med vinden och landar i allas våra hjärtan.

Kram från din vän

Hela publiken som kom till vår showkväll med teater, dans och premiärvisningen av vår film ”3 B:s TV show”. Tack för blommor på röda mattan.

Trean Beta på Ulvsäterskolan

Amanda Lindström, medielinjen på Borgis för den fina, roliga, härliga, proffsiga och fantastiska superfilmen ”3B:s TVshow”. Den blir ett minne för livet för oss.

Barn, föräldrar och fröken i trean Beta på Ulvsäterskolan

Damerna på Staffans hus som kokar så god soppa och bakar en kaka till varje onsdag så det är bara att gosa sig.

PRO-gänget

Skottes musikteater som spelade ”Den fula ankungen” och ”Kejsarens nya kläder”. Uppskattade föreställningar.

Tallbo särskola

Den underbara personalen på akutmottagningen och vårdavdelning 111A Gävle sjukhus för den proffsiga & medmänskliga omvårdnad jag fått av er alla under tiden 11/3–22/3.

Kåre W

Tom och Dom som underhöll oss med sång och musik samt Ann-Kristin och medhjälpare som serverade oss Lenas goda soppa i onsdagskväll vid vårt möte.

Vilken härlig kväll tycker Rebeckorna

Den snälla och vänliga personalen på avd 120, som tog hand om mig nästan hela februari, speciellt till nattjejerna Sussie, Suss och Tessan för att ni tog er tid och pratade med mig när jag var ledsen och rädd. Ni ska veta att jag aldrig kommer att glömma er! En extra blomma till sjuksköterskan Kajsa samt till undersköterskorna Chatarina, Susanne, Bella, Karin med flera för ert tålamod och all hjälp.

Birgitta Sjöberg 14:2 den 2-28 februari

Vår tandläkare Britt-Marie Skogh för ett trevligt bemötande och ödmjukhet, samt tandsköterskan Siv för fint bemötande.

Gun och Bengt W

Leif Bergqvist som guidade oss på vår Parisresa så att vi hann se så mycket på kort tid.

Stall Ta i Trä med respektive

Fantastiska Pia Stenberg på Gävle Sjukhus bröstprotesmottagning som vid besök och per telefon alltid lyssnar, ger goda råd och engagerar sig. En helt underbar kvinna som ger mig kraft att gå vidare.

M.S.

Gun Gustafsson, Leif Molinder och Lars Holm på Smärtcentrum på Gävle sjukhus. Ni är personer på rätt plats. Kunniga, lugna, positiva och helt underbara. Inte för att jag blivit något bättre av allt ni försökt med hittills, men ni tar mig alltid på allvar, har förståelse för mina problem och ni försöker verkligen hjälpa mig att få en drägligare vardag.

J essica

Annlis, Carina, Anki, Annelie, Mia, Sara, Jenny, Sari, och ”rutiga skjortan Joannes” på Bomhusgårdens korttidsboende avd 3, för god och personlig omsorg om Stina i trivsam miljö.

Gunilla C

Föraren av vägskrapan och de andra på Markbyggarna i Gävle som så snabbt åtgärdade Masugnsvägen den 22/3. En extra blomma för det trevliga bemötande man alltid får av kvinnan som tar emot klagomålen på telefon.

G. Å.

Bodil Dürebrandt som är hållbarhetsutvecklare på Gävle kommun samt Gävle Energi AB för bidragen så design åk 2 på Polhemsskolan kunde åka till Göteborg.

Lärarna på teknikprogrammet

Personalen på Team Sportia XL och de vuxna på Brynässkolan som hjälpte oss att slipa våra skridskor. Tack vare er kunde alla som ville prova på att åka skridskor denna härliga vinter.

Barnen på Brynässkolan

Polisen Björn för att du kom och berättade och svarade på frågor hos oss på Skeppet, Brynässkolan.

Skeppet, Brynässkolan

Brandmannen Jörgen för det spännande och roliga studiebesöket vi fick på brandstationen 16/3.

Elever och lärare på Skeppet, Brynässkolan

Mer läsning

Annons