Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En blomma till...

Annons

Alla gulliga sköterskor på Strömsbro hälsocentral som ser till att jag har ett gott liv.

Järnladyn Lena

Sjuksköterska Eva-Maria på Stortorgets HC för din rörande omtanke och för att du gav Didi trygghet och värme, till all personal på Carema Hemtjänst Armfeldt, Peter, Veronika, Diana, Ranja, Helene x 2, Emelie och ni andra vars namn jag inte minns för att ni gjorde den sista tiden så fin och trygg den nånsin kunde bli för min älskade pappa.

Petra

Martin för att du följde mig från jobbet till Andersberg och sedan tillbaka igen i tisdags. Allt för att jag skulle slippa cykla vilse och vara ensam i mörkret.

K

Stefan, gympalärare på Sofiedalsskolan som skjutsade Frida till hälsocentralen och sedan även till sjukhuset när hon stukade foten den 18 november. En blomma även till personalen på röntgen och Anton på akuten som var så hyggliga och ordnade kryckor.

Tacksam mamma

Folkdanslaget Rillen i Gävle, som även i år har låtit kinesiska studenter delta i julförberedelser som att göra garntomtar och ulliga domherrar och att stöpa ljus. Ungdomarna fick även testa ris kokt i mjölk, det vill säga risgrynsgröt. Det blev en rolig dag med exotiska upplevelser att berätta om hemma.

Barbro Sollbe

Den trevlige besiktningsmannen (TOHO) som jag träffade vid mitt besök den 21/11. Du är verkligen ett föredöme för din yrkeskår.

Gubben i S 60

Snällkocken Hans-Erik för en trevlig lördagskväll. Mat och dryck gjorde att festen blev lyckad.

Alla som var där

Snickarna Lennart och Håkan hos Byggare Blanck som hjälpte oss med vårt uterum. Snabbare och noggrannare hantverkare har vi aldrig tidigare sett.

Åke & Kerstin

Mer läsning

Annons